Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 42
Lördag 23 oktober
Grattis Severin, Sören
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Lördag
Söndag
Måndag
GNOSJÖREGIONEN 7°

Banken som är nära dig var du än är

Med kontor i såväl Gnosjö och Värnamo som Anderstorp markerar SEB sin vilja att vara nära kunden. Och relationerna stärks både fysiskt och digitalt.

 

 

– Vi är stolta över vår lokala närvaro i regionen där vi försöker jobba nära både företag och allmänhet med både digitala lösningar och lokalkontor, säger Carl Nyström, kontorschef Västra Småland.

Så här i coronatider är uppskattningen för de digitala alternativen stor, men samtidigt är det viktigt för kunden att ha möjlighet att välja, menar Johan Dahlstrand, företagsmarknadschef:

– Att vi finns på plats fysiskt i varje kommun gör att vi kan erbjuda ett långsiktigt helhetsgrepp i våra kund­relationer – och – att vi har en hög kompetens lokalt.

 

Med tre lokalkontor i regionen har SEB etablerat sig som banken nära dig – var du än är.

 

Långsiktiga relationer lägger grunden

 

För helt klart gör det skillnad att den lokala banken är väl förtrogen med företagsklimatet i sitt område.

– Vi har örat mot rälsen hela tiden. Bolagen i Gnosjö, Värnamo och Gislaved ser lite olika ut och har lite olika inriktning, men eftersom vi bygger långsiktiga relationer lär vi verkligen känna verksamheterna, säger Johan. Carl instämmer:

– Det är när vi som rådgivare och företagare lärt känna varandra kan vi från bankens sida också vara proaktiva och ge råd som verkligen kan utveckla kundens business.

 

En bank för hela livet

 

”Engagerade” och ”proaktiva” är två ord som återkommer i SEB:s kundenkäter i regionen.

– Ofta får vi också ta hand om företagskundens privata banktjänster, och här hittar vi ofta våra mest nöjda kunder. När man har allt samlat hos oss kan vi göra vårt allra bästa jobb, konstaterar Edvard Pruner, privatmarknadschef.

Det här brukar falla sig ganska naturligt i ägarledda bolag, vilket är vanligt i regionen. Här får SEB som bank följa med ägaren genom bolagets olika faser och verkligen vara en bank för hela livet.

– Det är inte utan stolthet vi berättar att vi blivit utsedda till Årets Affärs­bank i Sverige, både år 2019 och 2020, säger Carl Nyström.

 

Engagerade och proaktiva – så brukar kunderna uppfatta SEB, berättar fr v Edvard Pruner, Johan Dahlstrand och Carl Nyström.

 

 

 

FAKTA SEB

Möt oss på våra kontor, via digitala kanaler eller via telefonbanken dygnet runt. Med rådgivning erbjuder vi finansiella tjänster utifrån dina behov.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

 

 

 KONTAKTUPPGIFTER

SEB i Gnosjö

(SEB i Gnosjö)

Telefon: 08-7635000
Mail: kontakta5139@seb.se

Besöksadress:
Bankgatan 5
33530
Gnosjö

Webbadress:
www.seb.se