Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 16
Måndag 19 april
Grattis Olaus, Ola
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 4 m/s
Väderprognos från Yr
Måndag
Tisdag
Onsdag
GNOSJÖREGIONEN 16°

Verktyg och Maskintekniker

Vill du jobba med innovativa lösningar på uppdrag av ledande internationella kunder? Smemo är legotillverkaren som blivit känd för avancerad problemlösning och spjutspetskvalitet nu söker vi en Verktyg och maskintekniker.

 

Smemo är inget vanligt legoföretag. Vi fokuserar på avancerad teknisk problemlösning och utveckling och åtar oss uppdrag som ställer krav på ett innovativt arbetssätt. Våra kunder vänder sig gärna till oss tidigt i utvecklingsprocessen för att få hjälp med nya perspektiv och lösningar som kan bidra till en kostnadseffektiv och säker slutprodukt.

 

Vi specialiserar oss på stansade plåtprodukter i kombination med tråd och rör och kan ta helhetsansvaret för hela processen – från utveckling till produktion och kundorderstyrda leveranser. Vi är ett stabilt och lönsamt familjeföretag med gedigen entreprenörsbakgrund. Bland våra namnkunniga kunder finns globala koncerner som bla. Axelent, Eldon, Kongsberg Automotive och Thule.

 

Vi tillverkar både verktyg och specialmaskiner till vår produktion idag och ser att behovet att utvecklas i våra processer ökar. Till vår hjälp har vi en verktyg och maskintillverkning som vi nu behöver förstärka.

 

Arbetsuppgifter


Tillverkning och underhåll av verktyg vilket innebär att man hjälper till att bygga nya verktyg samt förbättra och underhåller befintliga. Tillverkning och underhåll av specialmaskiner vilket innebär att man hjälper till att tillverka nya maskiner samt att man förbättrar och underhåller befintliga.
Konstruktion på Cad.
Robotprogramering.

 

Hjälpmedel


Till vår hjälp i tillverkningen så har vi cad/cam och cnc fräs samt övriga verktygsmaskiner.

 

Utbildning


Krav: Någon form av teknisk utbildning eller erfarenhet.
Plus: Cad.
Plus: Robotprogramering.

 

Läs mer och ansök här: http://smemo.se/jobb 

 

 

Smemo är legoföretaget som utvecklar och tillverkar avancerade kundanpassade detaljer med plåt, tråd och rör som utgångsmaterial. Vår specialitet är stansade plåtprodukter och kallformade detaljer tillverkade enligt våra kunders högt ställda krav. Vi är ett familjeföretag med ett 50-tal anställda och omsätter  i år cirka 100MSEK. Huvudkontor och tillverkning finns i Hillerstorp – mitt i entreprenörsregionen.

 

Skicka din ansökan till hakan.thulin@smemo.se

Vi önskar att tillsätta tjänsten snarast.

För ytterligare information eller frågor kontakta Håkan Thulin 070-5926614

Välkommen med din ansökan!KONTAKTUPPGIFTER

Smemo AB

(Smemo AB)

Telefon: 0370373630
Mail: info@smemo.se

Besöksadress:
Storåg. 5
33573
HILLERSTORP

Postadress:
Box 75
33504
Hillerstorp

Webbadress:
www.smemo.se