Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 20
Måndag 16 maj
Grattis Ronald, Ronny
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Måndag
Tisdag
Onsdag
GNOSJÖREGIONEN 7°

Det gäller att förstå bildens kraft

När uppdaterade du senast bilderna på din hemsida? Fotograf Magdalena hjälper företag att visa sina bästa sidor och att själva bli bättre fotografer.

 

 

Många känner henne som porträttfotograf med mästarbrev. Magdalena Johansson har fotograferat barn och familjer, studenter och brudpar och skapat många unika bilder med personlig stil under åren. Men det där med att vara unik och personlig är inget man ska begränsa sig till bara som privatperson – det är lika viktigt att låta ditt företag visa sin personlighet genom träffsäkra och professionella bilder, förklarar Magdalena.

– Jag skulle önska att företag förstod bildens kraft, hur viktigt det är att de bilder du visar på din hemsida skapar förtroende för dig som jobbar där.

 

 

 

Personalporträtt och produktionsbilder

 

Fotograf Magdalena har ett brett kunderbjudande till företag som vill förnya sina bilder och vässa ansiktet utåt.

– Jag fotograferar både personal och miljöer från produktionen där även rena produktbilder kan förekomma, säger Magdalena.

Kreativitet och bildkänsla är hennes viktiga tillgångar i arbetet.

– Jag har förmågan att verkligen tänka i bild för att lyfta fram de goda sidorna och jag kan hjälpa kunden att se med andra ögon, säger Magdalena.

 

Personalporträtt, produktionsmiljöer och bilder som fångar närvaron och känslan i en serviceinriktad verksamhet – Fotograf Magdalena vill hjälpa företag att visa sin bästa sida.

 

Fotokurs – när företag vill synas på sociala medier

 

Allt fler företag gör också vad man kan för att synas på sociala medier. Ofta är det någon i personalen som fått uppgiften att ta bilder nu och då och göra uppdateringar. Även här vill Magdalena vara en resurs, för det är inte alltid så enkelt att ”bara ta en bild”. Därför har hon skapat en egen fotokurs som hon skräddarsyr utifrån företagens behov, och förfrågningar har redan kommit in.

– Kursen ger tips och tankesätt för alla som vill lära sig att bli en bättre fotograf. Mycket handlar om bildseende. Vi fotar tillsammans och analyserar vad man kan förbättra, säger Magdalena.

 

 

 

FAKTA FOTOGRAF MAGDALENA

Porträttfotograf med Mästarbrev. Personalporträtt - Familjer - Barn.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Fotograf MagdalenaKONTAKTUPPGIFTER

FOTOGRAF MAGDALENA

(FOTOGRAF MAGDALENA)

Telefon: 037091120
Mail: info@fotografmagdalena.se

Besöksadress:
Fredsgatan 25
33152
VÄRNAMO

Postadress:
Fredsgatan 25
33152
Värnamo

Webbadress:
fotografmagdalena.se/