Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 02
Fredag 15 januari
Grattis Laura, Lorentz
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN -7°

”Vi är med och förverkligar drömmar”

Nära hälften av Swedbanks personal i Gnosjöregionen jobbar specifikt för att bistå företagskunder i deras tillväxtresa – inte minst inom industrin.

 

– Det som verkligen gör mig stolt är att vi som bank får vara en möjliggörare. Att vi är med och förverkligar drömmar. Det ingår i vår värdegrund att göra det möjligt för människor, företag och samhällen att växa, säger Eva Fälth, chef för Swedbanks lokala kontor i Värnamo, Gislaved och Gnosjö.

 

Att vara en möjliggörare är en viktig uppgift för Swedbank, säger kontorschef Eva Fälth.

 

Entreprenörsanda, optimism och tillförsikt


En stor andel av Swedbanks kunder i regionen består just av tillverkande företag och det är både ett arv och en förmån att få förvalta den relationen, menar Eva.
– Det är fantastiskt att vi får jobba i den här regionen med så stark entreprenörsanda. Gnosjöregionen är en bygd med optimism och tillförsikt, en positiv anda som bara växer med åren, säger Eva.

 

Digital bank med fysiska mötesplatser


Visst förändras både samhälle och näringsliv snabbare idag, och även som bank befinner man sig i en förändringsfas där digitaliseringen står för den stora omställningen.
– Vi vill vara den digitala banken med fysiska mötesplatser, för digitalisering till trots vill vi fortsätta att bygga relationer. Det personliga mötet är fortsatt lika viktigt för oss, oavsett om det sker på ett bankkontor eller ute hos företaget – eller i appen, säger Eva.

 

De följer kunderna genom företagens alla skeden. Nära hälften av Swedbanks personal i Gnosjöregionen jobbar direkt mot företagskunder.

 

Stark tillväxt i regionen


Vid sidan om det personliga mötet är förtroendet ett lika viktigt kapital för Swedbank. Att följa kunden genom livets och företagets alla skeden och bistå med kapital för tillväxt.
– Många företag har behov av mer rörelsekapital idag. Vi ser en hel del förvärv och expansion, vi har många kunder som byggt till och byggt om under en stark konjunktur. Och självklart är det många som efterfrågar finansiering för maskininvesteringar. Här får vi vara delaktiga som en viktig spelare, säger Eva.

 

Swedbanks värdegrund handlar om att göra det möjligt för människor, företag och samhällen att växa. Tv kontorschef Eva Fälth, th företagschef Erik Larsson.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Swedbank Gislaved

(Swedbank Gislaved)

Telefon: 08-58590000
Mail: gislaved@swedbank.se

Besöksadress:
Köpmangatan 1
33230
Gislaved

Webbadress:
www.swedbank.se