Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 31
Onsdag 4 augusti
Grattis Arne, Arnold
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Onsdag
Torsdag
Fredag
GNOSJÖREGIONEN 22°

TMA utvecklar anrikt varumärke

De säljer både produkter och tjänster. TMA Service hjälper företag att hålla optimala flöden i produktionen, bland annat med PolyTemp.

 

Många känner dem som räddarna i nöden som rycker ut vid felsökning och akutservice, eller som företaget som minskar oönskade driftstopp med förebyggande underhåll. TMA Service i Anderstorp utför mekaniska, hydrauliska och elektroniska reparationer – och de har en växande kundkrets inom industriflyttning och maskinflyttning.

– Här växer vi kraftigt eftersom vi tar helheten, både demontering,montering och tunghantering. Plastföretagen i regionen mår bra och är lönsamma, och det gör att också vi får mycket att göra, konstaterar delägare Anders Melkersson.

 

Efterfrågan på industriflytt växer i regionen. TMA Service hanterar helheten, både demontering och tung maskinflytt.

 

Stort sortiment av produkter

 

En betydande del av TMAs industriservice handlar om försäljning av produkter; plastificeringsenheter som matarskruvar, cylindrar och munstycken; flödesregulatorer i form av vattenbatterier samt ett stort sortiment av mediakopplingar.

– När det gäller komponenter för plastificering kan vi bistå med mätning, demontering och leverans av nya komponenter i flera olika material, anpassat efter kundens produktion. Plasma GmbH står för nytillverkning av skruv och cylinder medan Clextral A/S tillhandahåller renovering av befintliga enheter, säger Anders.

 

TMA har ett brett utbud av produkter som håller industrin rullande, allt ifrån plastificeringsenheter till flödesregulatorer och mediakopplingar.

 

Högkvalitativa tempereringsaggregat

 

På produktsidan har varumärket PolyTemp en framskjuten roll med sina tempereringsaggregat för pressgjutning, plast- och gummiindustri.

– PolyTemp var stora här i bygden under 1980/1990-talet. Vi tog över varumärket 2016 och tredubblade omsättningen bara under det första året, berättar Anders. Aggregaten tillverkas i Schweiz och Anders berömmer den höga kvalitén:

– PolyTemp har en låg felfrekvens och en livslängd som långt överstiger många andra fabrikat. Dessutom har de ett enkelt gränssnitt som gör att produktionen snabbt är igång.

 

”Det är ett rent nöje att få sälja och distribuera en sådan kvalitetsprodukt som PolyTemp”, säger Anders Melkersson.

 

Ett växande varumärke

 

Det anrika varumärket är under utveckling med fler produkter på gång.

– Bland annat har vi produkter för temperaturreglering till varmkanalsstyrningar som kommer att ingå i PolyTemp. Vi har också PolyFilter för rening av hydraulolja och PolyClean för rekonditionering av värmeväxlare och kylsystem, berättar Anders.

TMA Service firar 20-årsjubileum i år och ägs av Anders Melkersson, Thomas Andersson och Jörgen Tibratt.

 

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se & TMA ServiceKONTAKTUPPGIFTER

TMA Service i Anderstorp AB

(TMA Service i Anderstorp AB)

Telefon: 0371-575200
Mail: anders@tmaservice.se

Besöksadress:
Götgatan 10
33433
ANDERSTORP

Postadress:
Box 172
33423
Anderstorp

Webbadress:
www.tmaservice.se