Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 05
Söndag 5 februari
Grattis Agata, Agda
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN -2°

Cyber Security Expert

Den här rekryteringen görs i samarbete med rekryteringsföretaget FollowU AB. Ansökningar görs via deras hemsida via länken längre ner i annonsen, direktansökningar till Troax undanbedes.

 

Nu söker vi dig som vill kliva in i rollen som Cyber Security Expert på Troax.

I ditt huvuduppdrag ingår ansvar för att kontinuerligt förbättra Troax befintliga säkerhetslösningar och identifiera behov av nya samt operativa processer inom Cyber- och IT-säkerhetsområdet. Detta innebär bland annat både operativt och taktiskt kopplat till kravställning, riskhantering och uppföljning inom området.

Du stödjer utveckling av tjänster, medarbetare och ledning med riktlinjer, vägledningar och uppföljning rörande cyber- och IT-säkerhet. I ansvaret ingår också att tillsammans med övrigt team och partners utveckla det operativa ansvaret för Troax cyber- och IT-säkerhetsarbete och ansvarar för att upptäcka, hantera och återhämtning från IT-säkerhetsincidenter.

 

Huvudsakliga ansvarsområden

 • Identifiera, initiera och aktivt driva initiativ för att förbättra cyber- och IT-säkerheten.
 • Rollen stöttar och genomför riskanalyser, kravställer, analyserar och rådger i IT- och cybersäkerhet samt vara stöd inom området och stödja verksamheten i pågående utvecklingsinitiativ och projekt.
 • Rollen arbetar nära Troax externa SOC med att prioritera, granska och analysera säkerhetshändelser från Troax IT-säkerhetstjänster (t.ex. SIEM, EDR, etc) och agera på det som är mest kritiskt just nu samt förvaltning av dessa tjänster.
 • Medverkar i att utveckla Troax metoder och processer inom området.
 • Bidra och stödja med kompetens inom området i t.ex. upphandlingar, utredningar eller riskanalyser.
 • Rollen kan vid behov leda, hantera och utreda säkerhetsincidenter samt identifiera, eskalera och följa upp kritiska sårbarheter.
 • Ansvara för Troax globala User Awareness training

 

Kvalifikationer

Du blir en del av en organisation som förespråkar samarbete och prestigelöshet, där du tillsammans med dina kollegor jobbar mot gemensamma mål. Du har vidare en stor frihet att kunna påverka beslut och processer. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en god förmåga att fatta beslut, styra och driva arbetet framåt både självständigt och i grupp. Du har en hög integritet, är kommunikativ och besitter en pedagogisk förmåga. Vidare är du bekväm med att ha löpande dialog och samverkan med intressenter på alla nivåer inom och utanför Troax.

 

Övriga kvalifikationer

 • Har 3-5 års erfarenhet inom liknade roller inom cybersäkerhet eller IT-säkerhet.
 • God kunskap inom tekniska områden som exempelvis publika moln, servers, brandväggar, nätverk, autentiseringsmetoder samt hur IT-miljöer bör byggas, förvaltas och kontrolleras för god säkerhet.
 • Fördelaktigt om du kan uppvisa certifieringar inom området cybersäkerhetsområdet som t.ex. CISSP, ISO/IEC 27001.
 • God och tydlig kommunikatör mot olika målgrupper, stor vana vid att hantera olika intressenter.
 • Hög problemlösningsförmåga och mycket lösningsorienterad.
 • Du har goda kunskaper om Microsoft365 och E5 EMS och är van vid att arbeta i Microsoft cloud miljöer i kombination med On-premise i hybridlösningar
 • Relevant universitetsutbildning såsom systemvetare eller civilingenjör alt annan utbildning och arbetslivserfarenhet som ger motsvarande kunskaper.

 

Om Troax

Troax Group startades 1955 i småländska Hillerstorp och är idag den ledande globala leverantören av områdesskydd för inomhusanvändning inom marknadsområdena Maskinskydd, Lager samt Förråd. Troax mission är att utveckla högkvalitativa och innovativa säkerhetslösningar som skyddar människor, egendom och processer.

 

Troax har utvecklats till en framgångsrik börsnoterad internationell koncern med 1 100 medarbetare i 45 länder. Troax erbjuder dig att jobba i multinationella team i en företagskultur som uppmuntrar till samarbete och kunskapsutbyte.

 

Vårt erbjudande till dig

För oss är också trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare viktigt. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify, kollektivavtal och ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning.

Ansökan görs via FollowU via följande länk: https://www.followu.se/jobs/1870415-till-troax-soker-vi-nu-en-cyber-security-expertLEDIGA JOBB

SYSTEMUTVECKLARE INHOUSE (JAVASCRIPT)

I samband med Knowit Connectivity söker vi nu en nyfiken, driven och kreativ mjukvaruutvecklare till vårt digitaliseringsteam.   ...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

Troax AB

(Troax AB)

Telefon: 037082800
Mail: info@troax.com

Besöksadress:
Tyngel 34
33574
HILLERSTORP

Postadress:
Box 89
33504
Hillerstorp

Webbadress:
www.troax.com