Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48
Torsdag 26 november
Grattis Linus
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 4 m/s
Väderprognos från Yr
Torsdag
Fredag
Lördag
GNOSJÖREGIONEN 6°

Produktionsledare

 

Vill du vara anledningen att någon utvecklas och bli bättre? Har du någonsin velat vara del av en spännande resa som du kan berätta om för barnbarnen i framtiden? Då är Turnab något för dig, för vi söker just nu en produktionsledare till vårt teknikcenter.

 

"Under 2020 har Turnab omorganiserat, vilket har skapat möjligheter för dig att hoppa på tåget och vara med på en spännande resa."

 

För att ta ett viktigt steg i rätt riktning behöver vi en produktionsledare. Du kommer bli en viktig kugge för teknikcentret att utvecklas och effektiviseras. Jobbet är varierande och det krävs någon med ledarkunskaper och erfarenhet av CNC-maskiner.

Ditt uppdrag kommer bestå av att ansvara för dagsplanering av produktionen samt arbetsleda 6 operatörer i deras dagliga arbete. Detta innebär planering och strukturering för att se till att arbetsgruppen är välfungerande.

Du Kommer ingå i ett team ihop med våran teknikchef, där ni två ska ha ett tätt samarbete . Eran uppgift kommer att vara att tillsammans leda och driva produktionen framåt med mål att effektivisera och kvalitetssäkra driften.

Förutom att leda produktionen kommer du även få operera våran maskinpark främst genom att ställa maskinerna för nya produkter. Detta kommer ge dig en bra inblick i den dagliga verksamheten, vilket ger dig förutsättningar att effektivisera och kvalitetssäkra produktionen.

 

Läs mer på: https://turnab.se/Produktionsledare.phpKONTAKTUPPGIFTER

Turnab AB

Telefon: 037121060
Mail: kontakt@turnab.se

Besöksadress:
Jättev. 8
33375
REFTELE

Postadress:
Box 79
33303
Reftele

Webbadress:
www.turnab.se