Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48
Tisdag 30 november
Grattis Andreas, Anders
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Tisdag
Onsdag
Torsdag
GNOSJÖREGIONEN -8°

Lokala specialister på dokumenthantering

Den lokala närvaron, den personliga kontakten och snabba servicen – Värnamo Copy Center jobbar med Gnosjöandan i alla sina kundrelationer.

 

Vi kallar det ofta för skrivare eller kopiator men idag är det som säljs mest så kallade multifunktionsmaskiner. Tekniken utvecklas snabbt och det finns goda anledningar att se över sina behov inom dokumenthantering.

– Framför allt händer det mycket på mjukvarusidan idag, exempelvis inom smart scanning, GDPR-säkring och tolkning av dokument. Multifunktionsmaskinen är mer och mer en smart apparat som du kan synka med din övriga IT-miljö, säger Johan Lind.

 

Personliga leveranser och snabb service

 

Värnamo Copy Center har verkat i Gnosjöregionen sedan 1991 och deras mångåriga relationer med företagen i bygden är ett lika viktigt kapital som det faktum att man är Ricoh Partner – och även säljer och servar övriga varumärken på marknaden, som OKI, Samsung och Hewlett-Packard.

– Vi skickar aldrig grejer, vi levererar alltid personligt, även om det bara handlar om en tonerpatron. Kundmötet är så värdefullt för oss, säger Pär Hammarberg.

– Och vad du än ringer om får du nästan alltid hjälp samma dag. Det är väldigt mycket Gnosjöanda över vårt sätt att arbeta, säger Robert Björn.

 

Företaget, medarbetarna och kunderna finns i Gnosjöregionen. ”Det tycker vi är en bra start för ett lyckat samarbete”, säger (fr v) Johan Lind, Robert Björn och Pär Hammarberg från Värnamo Copy Center.

 

 

Etikettlösningar och konferenslösningar

 

Förutom multifunktionsmaskiner erbjuder Värnamo Copy Center också etikettlösningar i samarbete med Novexx Solutions. Här handlar det om både utskrifts- och appliceringslösningar som kan sättas i funktion exempelvis i robotcellen eller direkt på transportbandet. 

 

Behöver du etiketter i produktionen? Utskrift och automatiserad applicering finns att få genom Novexx Solutions – hos Värnamo Copy Center.

 

 

– Vi tror på smarta lösningar som kan integreras i hela verksamheten. Här kan vi också erbjuda ett spännande koncept inom videolösningar från Ricoh, berättar Johan.

 

Det handlar om en interaktiv whiteboard i form av en smart, interaktiv skärm för videomöten, konferenser och integrerad dokumenthantering.

– Vi har även bra lösningar på välkomstskärmar till entré eller reception, säger Johan.

 

Spara på resorna och kör en videokonferens istället – med interaktiv whiteboard och integrerad dokumenthantering.

 

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Värnamo Copy Center

 KONTAKTUPPGIFTER

Copy Center

(Copy Center)

Telefon: 037010200
Mail: robert.bjorn@v-copycenter.se

Besöksadress:
Sandgatan 2
33134
Värnamo

Postadress:
Sandg. 2
33134
Värnamo

Webbadress:
www.varnamocopycenter.se/