Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 32
Söndag 9 augusti
Grattis Roland
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN 28°

Nu sopar de rent utanför din dörr

Grävning, transporter och snöröjning – men också sopning och avfallshantering. Västbo LBC kompletterar sitt kunderbjudande med ännu fler tjänster.

 

– Vi börjar slå oss in på lite nya områden. Eftersom vi sköter snöröjning och sandning vintertid åt många av våra industrikunder så måste vi ju ta hand om det vi sprider ut också. Därför har vi kompletterat med en egen sopmaskin, säger Jan-Erik Andersson nöjt.

 

Våren är här! Västbo LBC har kompletterat maskinparken med en sopmaskin som står till förfogande för kunderna.

 

Ny vd för Västbo LBC


Jan-Erik är ny vd för Västbo Lastbilcentral AB som ägs av sju lokalt förankrade företag inom åkeri- och entreprenadbranschen. Tillsammans förfogar man över ett tiotal bilar av olika slag; grusbilar, containerbilar och maskintrailer men också väghyvel och numera även sopmaskin.
– Sedan har vi förstås alla våra grävmaskiner av olika slag. Vi är underentreprenörer till byggindustrin och bistår vid allt ifrån industribyggen och markarbeten till skogsdikning eller en privatperson som vill göra om sin garageuppfart, säger Jan-Erik.

 

Utökad service till både företags- och privatkunder


Västbo LBC har tre egna bergtäkter och fyra naturgrustäkter där man tar fram material som säljs både till byggindustri, vägarbeten och privatpersoner. Nytt för i år är att man både som privat- och företagskund enkelt kan svänga förbi anläggningen på Östra Järnvägsgatan i Smålandsstenar för att fylla sitt släp med såväl matjord och täckbark som singel.

 

Det ska vara enkelt och smidigt. Nu kan man köpa matjord, singel och täckbark direkt på släp hos Västbo LBC i Smålandsstenar.

 

Ny sorteringsanläggning på Skruvgatan


Och på sorteringsanläggningen på Skruvgatan, som förvärvades förra året, har man byggt upp möjligheter att ta hand om och sortera industriavfall från sina kunder.
– Vi ser att bredden är viktig, att vi kan ta ett helhetsgrepp om kundernas behov, säger Jan-Erik.
Här är också försäljningen av diesel och eldningsolja till både företag och privatpersoner en viktig service. Västbo LBC är föreståndare för Circle K:s truckdiesel- anläggning i Smålandsstenar.
– Med tankkort via oss kan man få bra rabatter, konstaterar Jan-Erik.

 

”Vi tar ett helhetsgrepp om kundernas behov” säger Jan-Erik Andersson, ny vd för Västbo LBC. Här vid den nya sorteringsanläggningen på Skruvgatan.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Västbo Lastbilcentral AB

Telefon: 0371-31160
Mail: lbc@vastbolbc.se

Besöksadress:
Östra Järnvägsgatan 3
33331
SMÅLANDSSTENAR

Postadress:
Skruvg. 15
33333
Smålandsstenar

Webbadress:
www.vastbolbc.se