Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48
Söndag 4 december
Grattis Barbara, Barbro
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN -2°

TEMA Bil och transport

Såväl firmabilar som transportbilar är två saker som många företag behöver fundera på. Vad ska personalen ha för firmabilar för att representera företaget på bästa sätt och samtidigt åka säkert? Och allt till en rimlig kostnad, såklart. Och hur ska vi transportera våra produkter. Ska vi köra med egna transportbilar eller anlita transportbolag? Eller både och? Och det där med truckkörkort - hur fungerar det?

 

Här listar vi företag i Gnosjöregionen som kan hjälpa dig med såväl trevliga firmabilar, praktiska transportbilar samt service och tillbehör till dessa. Här hittar du även företag som kan hjälpa dig att förflytta produkter till när och fjärran, hjälpa dig med markarbeten eller erbjuda dig transportutbildningar av olika slag.

 

Alvén Däck & Fälg AB

Alvén & Ingvarsson AB är en komplett däckverkstad för personbil.
Vi erbjuder ett stort sortiment på både däck och fälg i alla prisklasser.

Boman Express Logistics AB

Rätt gods på rätt plats – i rätt tid! Vi löser dina transportbehov. Högsta kvalitet och bästa service till konkurrenskraftigt pris.

Finnvedens Bil AB

Finnvedens Bil är en auktoriserad bilåterförsäljare för Volvo och Peugeot.  Företaget grundades 1936 och finns idag på 3 orter.

Finnvedens Expresstransport AB

Det lilla företaget med de stora resurserna. Vi utför snabba och säkra transporter i Sverige och hela Europa dygnet runt, 365 dagar om året.

Gnosjö Trafik AB

Gnosjö Trafik AB är en del av den moderna Gnosjöandans förverkligande.

Hestra Truck & Maskin AB

En komplett leverantör inom materialhantering för industrin. Nya och begagnade truckar och tillbehör, kundanpassade lösningar och serviceavtal.

Hillerstorps Schakt AB

Hillerstorps Schakt AB är ett entreprenadföretag med stor bredd.  Vi åtar oss arbeten inom kabel-, energi- och markentreprenader.

Holmgrens Bil AB

Holmgrens Bil är en av Sveriges största privata bilhandlare. Genom innovativa lösningar vill vi vara ledande i Sverige inom personlig mobilitet.

Värnamo Sprängtjänst AB

Auktoriserad Bergssprängare som utför bergssprängning på entreprenad för alla tänkbara markarbeten såsom husgrunder, rörgravar, kabeldiken mm.

Västbo Transport Aktiebolag

Punktliga transporter av parti- och styckegods med 110 lastbilar och över 180 anställda. Tillhör Schenkers Värnamodistrikt.

Windings Utbildningscenter AB

Komplett leverantör av säkerhetsutbildning inom truck, lift, fallskydd, travers, hjullastare, teleskoplastare. Även Första Hjälpen och Heta Arbeten.

 

 

Hjälp dina vänner!
Dela denna sida till sociala medier så fler kan hitta bra leverantörer i Gnosjöregionen.

 

 

 

 

Lediga jobb inom bil och transport

Det finns inga lediga jobb för tillfället.

 

 

Reportage från branschen

Uppåt för experter på materialhantering

Fyrhjulsdrivna terränggående truckar, eldrivna flaktruckar, dragtruckar och ledstaplare – Hestra Truck & Maskin taktar på sitt bästa år någonsin.

Grön omställning för Västbo Transport

Snart rullar gaslastbilar och ellastbilar på gatorna i Smålandsstenar. Ett grönt initiativ av transportbolaget som kör 220 varv runt jorden per år.

Värnamos bästa läge för logistik

Spaden är satt i jorden och i slutet av september räknar Boman Express med inflyttning i ny terminal – med egen tvätthall och solceller på taket.

Längre räckvidd och snabbare laddning

Med nya helelektriska modeller från Volkswagenkoncernen och rådgivning för hållbar mobilitet stärker Svenstigs rollen som bilägarens one-stop-shop.

Nyskapande bilförsäljning ger rekord

De senaste två åren har de fördubblat antalet sålda bilar och ökat stadigt både i omsättning och personal. FordStore Hedin Bil i Värnamo gasar rejält.

Här skapas morgondagens bilaffärer

Den nyinvigda anläggningen på Nydalavägen i Värnamo är ett rejält avstamp mot framtiden för Finnvedens Bil. Premiärfesten i december var bara början.