Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 38
Lördag 25 september
Grattis Tryggve
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 5 m/s
Väderprognos från Yr
Lördag
Söndag
Måndag
GNOSJÖREGIONEN 12°

TEMA Bil och transport

Såväl firmabilar som transportbilar är två saker som många företag behöver fundera på. Vad ska personalen ha för firmabilar för att representera företaget på bästa sätt och samtidigt åka säkert? Och allt till en rimlig kostnad, såklart. Och hur ska vi transportera våra produkter. Ska vi köra med egna transportbilar eller anlita transportbolag? Eller både och? Och det där med truckkörkort - hur fungerar det?

 

Här listar vi företag i Gnosjöregionen som kan hjälpa dig med såväl trevliga firmabilar, praktiska transportbilar samt service och tillbehör till dessa. Här hittar du även företag som kan hjälpa dig att förflytta produkter till när och fjärran, hjälpa dig med markarbeten eller erbjuda dig transportutbildningar av olika slag.

 

Alvén & Ingvarsson AB

Alvén & Ingvarsson AB är en komplett däckverkstad för personbil.
Vi erbjuder ett stort sortiment på både däck och fälg i alla prisklasser.

Boman Express Logistics AB

Rätt gods på rätt plats – i rätt tid! Vi löser dina transportbehov. Högsta kvalitet och bästa service till konkurrenskraftigt pris.

Finnvedens Bil AB

Finnvedens Bil är en auktoriserad bilåterförsäljare för Volvo, Renault och Dacia.  Företaget grundades 1936 och finns idag på 3 orter.

Finnvedens Expresstransport AB

Det lilla företaget med de stora resurserna. Vi utför snabba och säkra transporter i Sverige och hela Europa dygnet runt, 365 dagar om året.

FordStore BilMånsson

Vi säljer och servar Ford i Halmstad och Värnamo. Vi är en av Europas största Mustangåterförsäljare och Sveriges 5:e största Fordåterförsäljare.

Gnosjö Trafik AB

Gnosjö Trafik AB är en del av den moderna Gnosjöandans förverkligande.

Hestra Truck & Maskin AB

En komplett leverantör inom materialhantering för industrin. Nya och begagnade truckar och tillbehör, kundanpassade lösningar och serviceavtal.

Hillerstorps Schakt AB

Hillerstorps Schakt AB är ett entreprenadföretag med stor bredd.  Vi åtar oss arbeten inom kabel-, energi- och markentreprenader.

Holmgrens Bil AB

Holmgrens Bil är en av Sveriges största privata bilhandlare. Genom innovativa lösningar vill vi vara ledande i Sverige inom personlig mobilitet.

Svenstigs Bil AB

Svenstigs Bil är auktoriserade för Audi, Volkswagen, Skoda, VW Transportbilar och Scania. Vi finns i Värnamo, Gislaved, Smålandsstenar och Halmstad.

Värnamo Sprängtjänst AB

Auktoriserad Bergssprängare som utför bergssprängning på entreprenad för alla tänkbara markarbeten såsom husgrunder, rörgravar, kabeldiken mm.

Windings Utbildningscenter AB

Komplett leverantör av säkerhetsutbildning inom truck, lift, fallskydd, travers, hjullastare, teleskoplastare. Även Första Hjälpen och Heta Arbeten.

 

 

Hjälp dina vänner!
Dela denna sida till sociala medier så fler kan hitta bra leverantörer i Gnosjöregionen.

 

 

 

 

Lediga jobb inom bil och transport

Det finns inga lediga jobb för tillfället.

 

 

Reportage från branschen

Direktleveranser från dörr till dörr

Aldrig har väl behovet av snabba och säkra transporter varit större. Och Finnvedens Expresstransport levererar dygnet runt, 365 dagar om året.

Ny utmanare i tjänstebilklassen

Helt nya Mustang Mach-E kan bli nästa storsäljande tjänstebil. Det förutspår Zlatan Sejdic, ny platschef på FordStore BilMånsson i Värnamo.

Tillsammans skapar vi rörelse

Med glädje, engagemang och ärlighet skapas den bästa bilaffären – och med en stark värdegrund tar familjeföretaget Svenstigs Bil sikte mot framtiden.

Finnvedens Bil bygger ny bilanläggning

Nu storsatsar de – igen! Finnvedens Bil bygger om anläggningen på Nydalavägen i Värnamo samtidigt som man inviger en helt ny biltvätt i Gislaved.

Vi möter behoven hela vägen

Med sin fullserviceanläggning på Bredasten Värnamo vill Holmgrens Bil vara det självklara valet vid köp av tjänstebil och transportbil till företaget.

Alltid på väg – med livets förnödenheter

Om inte deras bilar rullade skulle många sitta hungriga och sakna sina mediciner. Gnosjö Trafik förser både regionen och hela länet med förnödenheter.

Personalen är vår största tillgång

Utrustad med modern fordonspark och över 180 anställda satsar Västbo Transport på bästa service och punktliga transporter av parti- och styckegods.

Här finns en truck för varje behov

Skräddarsydda trucklösningar är deras specialitet. Nu växer Hestra Truck & Maskin med förvärv som dessutom ger behov av nyrekrytering och tillbygge.

 

Företagsyheter från branschen