Vecka 20
Söndag 19 maj
Grattis Maj, Majken
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN 8°

TEMA Bil & transport

Såväl firmabilar som transportbilar är två saker som många företag behöver fundera på. Vad ska personalen ha för firmabilar för att representera företaget på bästa sätt och samtidigt åka säkert? Och allt till en rimlig kostnad, såklart. Och hur ska vi transportera våra produkter. Ska vi köra med egna transportbilar eller anlita transportbolag? Eller både och? Och det där med truckkörkort - hur fungerar det?

 

Här listar vi företag i Gnosjöregionen som kan hjälpa dig med såväl trevliga firmabilar, praktiska transportbilar samt service och tillbehör till dessa. Här hittar du även företag som kan hjälpa dig att förflytta produkter till när och fjärran, hjälpa dig med markarbeten eller erbjuda dig transportutbildningar av olika slag.

 

Alvén Däck & Fälg AB

Alvén & Ingvarsson AB är en komplett däckverkstad för personbil.
Vi erbjuder ett stort sortiment på både däck och fälg i alla prisklasser.

Boman Express Logistics AB

Rätt gods på rätt plats – i rätt tid! Vi löser dina transportbehov. Högsta kvalitet och bästa service till konkurrenskraftigt pris.

Finnvedens Bil AB

Finnvedens Bil är en auktoriserad bilåterförsäljare för Volvo och Peugeot. Företaget grundades 1936 och finns idag på 3 orter.

Gnosjö Trafik AB

Gnosjö Trafik AB är en del av den moderna Gnosjöandans förverkligande.

Hestra Truck & Maskin AB

En komplett leverantör inom materialhantering för industrin. Nya och begagnade truckar och tillbehör, kundanpassade lösningar och serviceavtal.

Holmgrens Bil AB

Holmgrens Bil är en av Sveriges största privata bilhandlare. Genom innovativa lösningar vill vi vara ledande i Sverige inom personlig mobilitet.

Svenstigs Bil AB

Auktoriserade för Audi, Volkswagen, Škoda, VW Transportbilar och Scania. Vi finns i Värnamo, Gislaved, Smålandsstenar och Halmstad.

Värnamo Sprängtjänst AB

Auktoriserad Bergssprängare som utför bergssprängning på entreprenad för alla tänkbara markarbeten såsom husgrunder, rörgravar, kabeldiken mm.

Västbo Transport Aktiebolag

Punktliga transporter av parti- och styckegods med 110 lastbilar och över 180 anställda. Tillhör Schenkers Värnamodistrikt.

 

 

Hjälp dina vänner!
Dela denna sida till sociala medier så fler kan hitta bra leverantörer i Gnosjöregionen.

 

 

 

 

Lediga jobb inom bil och transport

Servicetekniker

 

 

Reportage från branschen

Stor efterfrågan på trucklösningar

Många maskiner i lager var rätt strategi för Hestra Truck & Maskin. Försäljningen har ökat rejält under året, både till befintliga och nya kunder.

Transportföretag blir starkare tillsammans

Rekordår toppas med förvärv och ny ledning – Gnosjö Trafik rullar framåt och växer som viktig transportlänk mellan företagen i Gnosjöregionen.

Boman Express utvecklar franchisekedja

Målet är tydligt – Boman Express Logistics i Värnamo vill ta täten inom express- och budtransporter. Nu öppnar man för franchisetagare i hela landet.

Kunder uppskattar fossilfri satsning

Ellastbilarna från Västbo Transport har blivit en välkänd syn i Smålandsstenar. Transportbolagets gröna omställning fortsätter på allt fler områden.

 Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår