Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48
Torsdag 2 december
Grattis Beata, Beatrice
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 5 m/s
Väderprognos från Yr
Torsdag
Fredag
Lördag
GNOSJÖREGIONEN -3°

High Chaparral Sweden AB

Kulltorp

Nöjesparken som är olik alla andra med ett brett utbud av såväl restauranger som boende. Upplevelser och smaker från Vilda Västern.


High Chaparral är en nöjespark olik alla andra. Ett besök här är en upplevelse för alla sinnen, som du sent kommer att glömma. Hos oss förflyttas du till en plats långt bort i tid och rum. Till ett avsnitt i världshistorien som förknippas med spännande myter, legender och verkliga livsöden. På High Chaparral har de fått liv på nytt. Här sveps du med i ett äventyr med banditer och tappra cowboys, shower, spännande upplevelser, mat med smaker från Vilda Västern, busiga upptåg, allt i en miljö som är på pricken lik den som Jesse James och Calamity Jane en gång levde i.

I våra restauranger kan du njuta av alltifrån traditionell mexikansk mat och småländska våfflor till litet nyare påhitt som sådana där stora runda ostsmörgåsar som stadsfolk kallar pizza och gott bröd med en redig köttbit ifrån Hamburg. Hos oss på High Chaparral hittar du även ett brett utbud av boende, välja att bo på hotell, stugor eller på vår camping.

På High Chaparral kan du köpa det mesta en riktig cowboy behöver för att klara sig och en hel del annat också. Våra hästar och bufflar är däremot inte till salu. Tror vi inte, i alla fall.

Kontakta oss: Restaurang Diligensen: 0370-827 91 Bokning rum & stuga: 0370-827 85 Kontoret: 0370-827 00

www.highchaparral.se

Snabbfakta

Antal anställda

70

Omsättning

85641

Organisationsnr

5590736178

Kommun

Gnosjö

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

barn, Restaurang, Hotell, indian, cowboy, västern, nöjespark, barnhigh chaparal, high chapparall, high chaparall, high chaparal

Avdelningar

Lokal Service
Hotell, konferens, restaurang, catering
Lunchguiden