Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 20
Måndag 16 maj
Grattis Ronald, Ronny
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Måndag
Tisdag
Onsdag
GNOSJÖREGIONEN 7°

Ågårds Bygg AB

HILLERSTORP

Nya generationens byggentreprenör. Vi utför bland annat Entreprenad, Byggservice och Reparationer vid skador.


Ågårds Bygg är den nya generationens byggentreprenörer. Sedan starten 2007 har vi jobbat för att hålla vad vi lovar och byggt upp ett ömsesidigt förtroende hos våra kunder.

Ågårds Bygg är ett komplett byggföretag synonymt med stort engagemang, hög kvalitet och god service. Vi utför allt från mindre byggserviceuppdrag till större entreprenader och projekteringstjänster i form av nybyggnation, till- och ombyggnation – alltid hängivna vårt uppdrag.
Hos oss arbetar kunniga, noggranna och kvalitetsmedvetna yrkesmän. Många av våra hantverkare har arbetat länge på företaget och deras erfarenhet och kunskap betyder mycket för oss. Eftersom vi har både äldre & yngre hantverkare finns det en dynamisk arbetsmiljö på företaget. Det finns också en stor portion personlighet, vilket innebär en nära kontakt mellan oss och våra kunder under hela projektet
Hillerstorps Svets AB drivs i samråd med Ågårds Byggservice och är en servicepartner åt den tillverkande industrin i vårt närområde. Med lång erfarenhet och en gedigen kunskap utför vi små och stora uppdrag, ofta reparation och svetsservice, stålkonstruktioner och byggnadssmide.

Ågårds Bygg ABs hashtags

  • #nyagenerationensbyggentreprenör

Snabbfakta

Antal anställda

13

Omsättning

45505

Organisationsnr

5568918360

Kommun

Gnosjö

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Byggprojekt, Hantverkare, snickare, Nybygge, reparationer, Entreprenör, Byggnadssmide, stålkonstruktioner, VVS, golv, snickeri

Avdelningar

Lokal Service
Hantverkare
Snickare