Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 03
Torsdag 21 januari
Grattis Agnes, Agneta
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 4 m/s
Väderprognos från Yr
Torsdag
Fredag
Lördag
GNOSJÖREGIONEN 3°

Agera Utbildning AB

VÄRNAMO

Vi är ett utbildningsföretag inom ”Livräddande åtgärder” med mål att bygga ett hjärtsäkert Sverige, bland annat genom användning av defibrillator.


Agera Utbildning i Värnamo är ett utbildningsföretag inom "Livräddande åtgärder" som drivs av Dan Johansson, ambulanssjukvårdare sedan många år. Företagets affärsidé är att vara den självklara utbildningspartnern när vi bygger ett hjärtsäkert Sverige. Agera Utbildning har en samarbetspartner i Medtronic/PhysioControl då vi distribuerar defibrillatorer. Medtronic/PhysioControl är världsledande på denna utrustning. Agera Utbildnings mål är: Ett hjärtsäkert Sverige!

Att rädda liv är vårt mål. Genom att sälja, marknadsföra och utbilda kunder att kunna använda en defibrillator, ska det leda till att fler liv räddas.

Snabbfakta

Antal anställda

1

Omsättning

267

Organisationsnr

5568344849

Kommun

Värnamo

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Utrustning, Definitioner, Lungräddning, Livräddande, Sverige, öppen luftväg, utbildningar, stabilt sidoläge, handbrandsläckarutbildningar, HLR-konsulten, livräddande första hjälpen till barn, hlr till barn, tryckförband, första hjälpen produkter, andningsmasker, livräddning, ykb, 1:a hjälpen, defibrillering, L-ABC, defibrillator, hjärtstartare, d-hlr, hlr-utbildningar, Första hjälpen

Avdelningar

Lokal Service
Utbildning