Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 27
Lördag 4 juli
Grattis Ulrika, Ulla
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 5 m/s
Väderprognos från Yr
Lördag
Söndag
Måndag
GNOSJÖREGIONEN 16°

Bemanningsföretag med bredd

Bemanning, truckutbildning och legouppdrag – Aktiv Bemanning i Värnamo tar ett helhetsgrepp för att möta behoven hos industrin i Gnosjöregionen.

 

Med ett 50-tal anställda i uthyrningsverksamheten positionerar sig Aktiv Bemanning som en växande aktör inom branschen. Göran Norgren startade företaget 2003 med bemanning och rekrytering som affärsidé. Det var också huvudsysslan fram till finanskrisen 2008 som drabbade företagen i regionen med full kraft.

 

Aktiv Bemanning består av fr v Jimmy Lehtomäki, Göran Norgren, Jenny Johansson och Jonas Lindahl.

Aktiv Bemanning består av fr v Jonas Lindahl, Göran Norgren, Jimmy Lehtomäki, Jenny Johansson.

 
Kundanpassade truckutbildningar


– Vi insåg att det är bra att ha flera ben att stå på och därför erbjuder vi idag skräddarsydd truckutbildning till företag, säger Göran.
Behovet av truckutbildning är konstant och man anpassar utbildningarna efter kundens behov, ofta genom att förlägga kursen på plats ute på företagen.

 

Behovet av truckutbildning är konstant i regionen. Jenny Johansson, legitimerad truckinstruktör, förlägger ofta utbildningen på plats hos kund.

 
Avlastar kunder med legouppdrag


Under åren märkte man också ett tydligt behov hos många företag av tillfällig avlastning med projekt som enklare montering, sortering och packning.
– För att kunna fylla på med legoerbjudanden köpte vi den här fastigheten på 1500 kvm varav 500 kvadrat är kontor, resten består av lageryta, berättar Göran.
Många företag är trångbodda och därför ser Aktivgruppen, bestående av Aktiv Bemanning och Aktiv Lego, stora möjligheter att bistå och hjälpa kunder ur knipan.

 

Trångt om utrymme och smått om personal? Aktiv Lego erbjuder hjälp med enklare montering och sortering. Här byggs isolering till plocksalladbarer.

 
Uthyrning av lager och kontor


– Om man förlägger legouppdragen hos oss kan man frisätta både personal och yta, konstaterar Göran.
Delar av kontor och lager hyrs också ut till intresserade kunder.
– Vad gäller kontoren riktar vi oss i första hand till enmansföretagare och har man behov även av lagerplats finns det ju goda möjligheter att kombinera allt på en plats, säger Göran.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Aktiv Bemanning i Småland AB

(Aktiv Bemanning i Småland AB)

Telefon: 0370301550
Mail: goran@aktivbemanning.se

Besöksadress:
Repslagarev. 8
33153
Värnamo

Postadress:
Box 548
33125
Värnamo

Webbadress:
www.aktivbemanning.se