Vecka 48
Söndag 3 december
Grattis Lydia
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN -7°

”Vi hittar jobb till alla som vill”

Bemanningspoolen står för närhet, erfarenhet och engagemang. Bygdens äldsta bemanningsföretag levererar vad både kunder och anställda vill ha.

 
– Vår lokala kännedom är vår absoluta styrka. Vi har en mångårig erfarenhet och ett stort kontaktnät som vi har nytta av – vi känner både kandidater och företag och är väldigt duktiga på att matcha, säger Nicklas Erlandsson, vd Bemanningspoolen.

Som namnet antyder pratar vi om ett företag som kan det där med bemanning, att hjälpa kundföretag med tillfälliga behov av personal både på kollektiv- och tjänstesidan.

– Företagen i Gnosjöregionen går väldigt bra just nu, framför allt inom tillverkande industri, och vi märker en ökad efterfrågan på våra tjänster, säger Thierry Alanen, ekonomiansvarig.

 

Bemanningspoolen är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Fr v Emilia Schellhas, Thierry Alanen, Nicklas Erlandsson, Pär Cedefors och Anders Karlsson.

 

Emilia Schellhas är nyanställd hos Bemanningspoolen och ser fram emot att möta både kundföretag och personal.

 

Rätt person på rätt plats

 

Hyrrekrytering liksom ren rekrytering är också områden där efterfrågan växer.

När du behöver anställa är det så otroligt viktigt att det blir rätt. Väljer du hyrrekrytering via Bemanningspoolen finns alltid möjlighet till dialog där både företag och anställd kan känna sig för. Även de som jobbar inom ren bemanning blir ofta långvariga hos respektive kundföretag.

– Vi läcker bra medarbetare till våra kunder hela tiden, vilket vi är glada och stolta över. Det innebär att vi hittat precis den kompetens vår kund söker. Och du blir verkligen som en i gänget på arbetsplatsen, samtidigt som du har tryggheten i din anställning hos oss, konstaterar Nicklas.

 

Rätt person på rätt plats – och ett arbete som ger både personlig utveckling och trygghet. Bemanningspoolen strävar efter långsiktiga relationer med både kunder och anställda.

 

Schyssta villkor och rätt lön


Kampen om kompetensen är alltjämt hård mellan företagen i Gnosjöregionen. Som anställd hos Bemanningspoolen kan du räkna med personlig utveckling och samma trygghet som i ett vanligt företag. Eller som Nicklas förklarar: schyssta villkor, rätt lön och rätt försäkringar.

– Bemanningsföretag är den absolut bästa vägen att gå idag som arbetssökande. Prata med oss, vi hittar jobb till alla som vill och kan sköta ett jobb, säger Nicklas Erlandsson.

 

”Vår viktigaste resurs och vårt ansikte utåt är vår personal. När vi krokar arm med kundens personal och jobbar tajt ihop känns det extra roligt.”

 

 

 

FAKTA BEMANNINGSPOOLEN AB

Ett rekryterings och bemanningsföretag som står för Närhet, Erfarenhet och Engagemang.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Fotograf Magdalena

 

 KONTAKTUPPGIFTER

Bemanningspoolen AB

(Bemanningspoolen AB)

Telefon: 0370 198 80
Mail: varnamo@bemanningspoolen.se

Besöksadress:
Lagastigen 2B
33134
VÄRNAMO

Postadress:
Lagastigen 2 b
33134
Värnamo

Webbadress:
www.bemanningspoolen.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår