Vecka 30
Måndag 22 juli
Grattis Magdalena, Madeleine
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Måndag
Tisdag
Onsdag
GNOSJÖREGIONEN 17°

Förpackningslösningar på ren småländska

Från standardförpackning och tejp via kundanpassad speciallösning till helautomatisk förpackningslinje – BåfiPac levererar lösningar i alla format.

 

– Det har gått ett år sedan de landade i Värnamo, men satsningen startade i Bredaryd för fem år sedan då Dahn, Daniel, Marcus, Patrik och Dennis tog över företaget. Bolaget växte fort och snart var lokalerna i Bredaryd för små. BåfiPac har fått en tydlig profil som förpackningsbolaget som förenar det lilla företagets personliga service med det stora företagets resurser.

– Det är vår styrka. Vi servar småländska företag med förpackningslösningar från det lilla till det stora, säger vd Dennis Artursson.

 

BåfiPac finns med kontor, showroom och 5000 m2 lager på Bredasten i Värnamo. Fr v: Dahn Johansson, Helene Jonson, Marcus Pettersson, Daniel Petterson, Dennis Artursson och Patrik Magnusson.

 

Gränslöst från Small till XL

 

I takt med att kundens verksamhet expanderar och varumärket stärks så kan BåfiPac erbjuda lösningar i olika nivåer. För det mindre, kanske nystartade, företaget finns nivå Small som täcker behovet av lättillgängliga standardprodukter och handhjälpmedel. Sedan växer utbudet via Medium och Large till Extra Large där kunder får hjälp med en helautomatisk förpackningslinje och effektiviserat förpackningsflöde.

– Vi kan verkligen hjälpa företag i deras förpackningsutveckling och vårt fokus är alltid ökad lönsamhet för kunden. Nyckeln till alla bra affärer är personlig service, kontakten med oss är rak och enkel, säger Dennis.

 

Effektiviserad packning och smarta förpackningar ökar företagets lönsamhet.

 

 

Egen konstruktionsavdelning och egen produktion

 

Standardsortimentet består av cirka 2000 produkter, men tack vare konstruktionsavdelning och produktionsenhet i Borås kan man snabbt utveckla och kundanpassa både stora och omfattande förpackningslösningar.

– Prototyper och produktutveckling går snabbt, enkelt och kostnadseffektivt. Vi säljer inte bara lösningar, vi säljer vår kompetens, förklarar Dennis.

 

På konstruktionsavdelningen i Borås utvecklas och kundanpassas olika förpackningslösningar.

 

 

Två tydliga förpackningstrender

 

Här handlar det också om känsla för färg, form och funktion. Det finns två tydliga förpackningstrender, menar Dennis:

– Fortfarande växer efterfrågan på mer exklusiva tryck men idag strävar många efter en mer naturell och miljövänlig profilering. Den exklusiva iPhone-boxen också en tydlig trend. En förpackning med enorm finish där känslan egentligen är viktigare än själva utseendet. 

Oavsett vad kunden önskar kan Båfipac tillhandahålla detta.

 

 

FAKTA BÅFIPAC AB

Din småländska förpackningspartner med kundanpassade lösningar för både små och stora företag. Vårt fokus är alltid ökad lönsamhet för kunden.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se & BåfiPac

 KONTAKTUPPGIFTER

Boxess

(Boxess)

Telefon: 0370305100
Mail: info@boxess.se

Besöksadress:
BREDASTENSVÄGEN 20
33144
Värnamo

Postadress:
BREDASTENSVÄGEN 20
33144
Värnamo

Webbadress:
boxess.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår