Vecka 30
Måndag 22 juli
Grattis Magdalena, Madeleine
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Måndag
Tisdag
Onsdag
GNOSJÖREGIONEN 17°

Logistik och förpackning i smart synergi

Ännu bättre och ännu snabbare service – förpackningsexperterna BåfiPac bygger nytt lager- och logistikcenter på Bredasten i Värnamo.

 

 

– Vi har tidigare jobbat med tredjepartslogistik, men med den nya byggnaden kommer vi att anställa egen lagerpersonal och höja vår servicegrad, säger Daniel Pettersson.

När GnosjoRegion.se kommer på besök hos BåfiPac har allt det juridiska precis landat. Själva byggarbetet, ett stenkast från nuvarande lokaler som man hyr på Bredasten, räknar man med ska gå i gång under sommaren och vara klart 2023.

– Det blir 4 000 kvm lager och kontor till att börja med. Förutom lagret här i Värnamo så har vi också haft lager i Smålandsstenar, Bjärnum och Helsingborg, men nu centreras allt här i Värnamo, berättar Daniel.

 

Byggdags! De småländska förpackningsexperterna BåfiPac växer med nytt lager- och logistikcenter i Värnamo.

 

Förpackningsbranschen växer

 

Under pandemin har det ökade trycket inom e-handeln bidragit till den skarpa kurvan uppåt för BåfiPac. Att människors konsumtionsmönster ändrats har gynnat förpackningsbranschen, konstaterar Patrik Magnusson.

– Vi har sett behov hos våra kunder som vi nu kommer att kunna tillgodose på ett ännu bättre sätt. Genom att satsa även på logistiken blir vi både lite bättre och lite snabbare på att erbjuda logistiklösningar i kombination med förpackningslösningar. Helt enkelt vara ännu snabbare på pucken, säger Patrik.

 

BåfiPacs nybygge på 4 000 kvm kommer att stå klart 2023 och även innebära nyanställning av lagerpersonal.

 

Kundanpassade förpackningslösningar

 

BåfiPac erbjuder förpackningslösningar i olika nivåer, från Small som täcker behovet av lättillgängliga standardprodukter till Extra Large som kan innehålla helautomatiserade förpackningslinjer. Med egen konstruktions- och produktionsenhet i Olsfors, där man precis fördubblat sin yta och investerat i ny maskinutrustning, kan BåfiPac snabbt utveckla och kundanpassa smarta förpackningslösningar.

– Vi vill hjälpa företag i deras förpackningsutveckling, och vårt fokus är alltid ökad lönsamhet för kunden, säger Rickard Andersson, nyanställd hos BåfiPac.

 

Ny på jobbet – men med 28 års bransch-erfarenhet. Rickard Andersson ser fram emot att hjälpa BåfiPacs kunder till smarta förpackningslösningar.

 

 

FAKTA
BÅFI PAC – Din småländska förpackningspartner med kundanpassade lösningar för både små och stora företag. Vårt fokus är alltid ökad lönsamhet för kunden.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se
Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se & BåfiPacKONTAKTUPPGIFTER

Boxess

(Boxess)

Telefon: 0370305100
Mail: info@boxess.se

Besöksadress:
BREDASTENSVÄGEN 20
33144
Värnamo

Postadress:
BREDASTENSVÄGEN 20
33144
Värnamo

Webbadress:
boxess.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår