Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 09
Onsdag 26 februari
Grattis Torgny, Torkel
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 6 m/s
Väderprognos från Yr
Onsdag
Torsdag
Fredag
GNOSJÖREGIONEN -2°

Bravida Sverige AB

Värnamo

VÄLKOMMEN TILL BRAVIDA VÄRNAMO

På Bravida i Värnamo arbetar vi med el, vs, automation, fiber, kommunikation, mätteknik, lås och säkerhet. Vi kan leverera alla typer av tjänster och erbjuder både service och installation.


Kanske behöver du hjälp med en översyn av gamla elinstallationer? Eller så är det din telefonilösning som inte fungerar och när du ändå har oss på plats kan vi installera det nya säkerhetssystemet som du funderat på. Vi är en helhetsleverantör som gärna skärddarsyr lösningar för våra kunder. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig –kontakta någon av oss! 


Bravida ger fastigheter liv! Vi hjälper dig med installationer och servicearbeten i fastigheter och anläggningar. Bravida är en heltäckande teknikpartner och finns på 150 orter i Norden. Vi tar oss an både stora och små uppdrag för företag och privatpersoner.


Vill du jobba på Bravida? Höra av dig, vi söker ofta nya medarbetare.


 

NYHETER

Värnamo Låsservice blir Bravida Låsservice

Vi är stolta och glada att presentera att från september 2019 ingår Värnamo Låsservice i Bravida Värnamo. Bravida Låsservice, som vi hädanefter kommer...

LÄS ÄLDRE NYHETER

Snabbfakta

Antal anställda

4800

Omsättning

8328865

Organisationsnr

5561974188

Kommun

Värnamo

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

brandservice, teleservice, Elektriker, rörmokare, Nyckelskåp, Lås, cctv, telefonväxlar, nätverk, belysning, maskinstyrning, datanät, inbrottslarm, passagesystem, fiber, wifi, data, automation, VS, brandlarm, säkerhet, tele, Övervakning, elservice, avaya, Assa, GeGe, Dorma, Lås, nycklar, låssystem, plejd, Schneider, esmi, tele2, styrning

Avdelningar

Lokal Service
Hantverkare
El, VVS
Fastigheter
Larm, säkerhet
Fastigheter, service