Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 47
Tisdag 19 november
Grattis Elisabet, Lisbet
Nederbörd 0.2 mm
Vindstyrka 4 m/s
Väderprognos från Yr
Tisdag
Onsdag
Torsdag
GNOSJÖREGIONEN 6°

Bravida Sverige AB

Värnamo

1988 startade Åke Forsberg Telemontage som 1992 såldes till BPA som år 2000 blev Bravida. Vi finns på Silkesvägen 18 i Värnamo och är idag 105 medarbetare som jobbar på våra olika avdelningar. EL, VS och Mätteknik. Vårt arbetsområde är hela GGVV regionen. Med över 30 år i branschen har Bravida i Värnamo kompetensen och kunskapen att hjälpa både företag och privatpersoner med service, installation oavsett storlek på Er som kund. Vi är gärna med i ett tidigt skede och kan ta totalansvar för alla typer av installationer inom våra områden.


Bravida i Värnamo är en helhetsleverantör inom el, vs, säkerhet, automation och kommunikation. Behöver du hjälp med rördragning? Installation av el eller översyn av gamla installationer. Hålla uppe säkerheten på fastigheten med hjälp av nytt lås,-brandlarm, kamera eller passagesystem. Se över din telefonilösning. Då är det oss Ni skall kontakta. Vi hjälper både företag och privatpersoner.


Avaya, Bewator, Galaxy, Iloq, ASSA, Autronica, Axema, HP, Cisco, Kentima, HIK vision, ESMI

Snabbfakta

Antal anställda

4800

Omsättning

8328865

Organisationsnr

5561974188

Kommun

Värnamo

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

brandservice, teleservice, Elektriker, rörmokare, Nyckelskåp, Lås, cctv, telefonväxlar, nätverk, belysning, maskinstyrning, datanät, inbrottslarm, passagesystem, fiber, wifi, data, automation, VS, brandlarm, säkerhet, tele, Övervakning, elservice

Avdelningar

Lokal Service
Hantverkare
El, VVS
Fastigheter
Larm, säkerhet
Fastigheter, service