Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48
Lördag 3 december
Grattis Lydia
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 2 m/s
Väderprognos från Yr
Lördag
Söndag
Måndag
GNOSJÖREGIONEN 0°

Motgångar är till för att tacklas

Att 2020 var ett utmanande år vet vi. För Byrån i Gnosjö blev utmaningen oväntat stor – men då visar också Gnosjöandan sin verkliga styrka.

 

När tiderna är tuffa sätts företag och människor på prov. I början av mars 2020 när Kajsa Karlsson och hennes man Tony arbetar på det gemen­samma byggprojektet drabbas de båda av allvarliga skador. Kajsas handled blir obrukbar och Tony får en allvarlig häl- och fotledsfraktur. Olyckan slår till i samma stund som pandemi och nedstängningar drabbar världen – och samtidigt som Byrån i Gnosjö går in i sin mest intensiva bokslutsperiod.

 

”Man blir precis varm i hjärtat”

 

Ska man gråta eller skratta? Förmodligen både och, men för Kajsas del är det skrattet som slår igenom.

– Det måste bara gå! säger hon bestämt.

Är man entreprenör så tacklar man motgångarna. Och kanske är det precis i sådana här situationer som Gnosjöandan visar sin verkliga styrka.

Kajsa berättar hur både personal, kunder och familj ställt upp på ett fantastiskt sätt.

– Bitvis har jag undrat om jag verkligen ska ro i land det här, men här ser man Gnosjöandan i ett nötskal. Har du bra relationer får du gott tillbaka när det händer grejer. Man blir precis varm i hjärtat.

 

”Allting går”, konstaterar Kajsa Karlsson, vd och ägare av Byrån i Gnosjö. ”Gnosjöandan lever i oss alla.” 

 

”Här kan vi verkligen göra skillnad!”

 


När GnosjoRegion.se kommer på besök, ett år efter olyckan, väntar Kajsa fortfarande på operationen som ska ge henne en handledsprotes, men hon är trots allt förhoppningsfull. Byråns kunder har på det stora hela klarat pandemin bra och har mycket att göra. 

– Vi har också fått in flera nya kunder och står i ett läge där vi själva behöver rekrytera, berättar Kajsa. 

Även 2021 präglas av corona­pandemin; Byrån i Gnosjö försöker som alla andra att minimera besök och nära kontakter, rustade med visir och handsprit. Och den allra största glädjen är när man ser hur arbetet leder till verksamhetsutveckling och effektivisering i administration och ekonomi ute hos kund. 

– Här kan vi verkligen göra skillnad! säger Kajsa.

 

På Byrån i Gnosjö har man fått mer att göra – och hoppas rekrytera ytterligare personal under 2021. Från vänster: Annica Thulin, Kajsa Karlsson, Nina Seppälä, Matilda Adriansson.

 

 

FAKTA BYRÅN I GNOSJÖ AB

Byrån i Gnosjö erbjuder tjänster inom redovisning, ekonomi och övrig administration. Vi gör stora som små uppdrag. En modern redovisningsbyrå!

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Byrån i Gnosjö AB

Telefon: 0370333630
Mail: info@byran.nu

Besöksadress:
Långgatan 32
33531
Gnosjö

Postadress:
Box 155
33524
Gnosjö

Webbadress:
byran.nu