Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 04
Lördag 28 januari
Grattis Karl, Karla
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Lördag
Söndag
Måndag
GNOSJÖREGIONEN 2°

Rent hus och prydlig utemiljö

Sveriges okrångligaste städbolag nöjer sig inte med att sopa rent inomhus. Nu breddar Cleanera utbudet och erbjuder även trädgårdstjänster.

 

– Vi vill vara en helhetsleverantör på tjänster både inne och ute. Därför har vi dragit igång en trädgårdstjänst där vi erbjuder skötsel av både företags och privatpersoners utemiljö med allt ifrån gräsklippning till ogräsrensning, säger Alexander Åsberg.

 

Cleanera hjälper kunderna att hålla snyggt både inne och ute.

 

”Det ska vara enkelt att ha med oss att göra”

 

Allt handlar i grunden om att göra livet lite enklare. Att låta kunderna ägna sig åt andra saker, till exempel det som faktiskt är kärnverksamheten i ett företag, medan Cleanera tar hand om städningen.

– Det ska vara enkelt att ha med oss att göra. Därför har vi också uppdaterat vår hemsida med en kundportal som gör det lättare för kunderna att kommunicera med oss, säger Alexander.

 

Cleanera fortsätter att växa. ”Nu vässar vi oss ännu mer med tjänster både ute och inne”, säger Alexander Åsberg och Matilda Magnusson.

 

Städning viktigare än någonsin


I coronatider har städning blivit viktigare än någonsin då många företag har infört strikta rutiner för att förebygga smittspridning.

– Och det har inneburit att vi har gjort en hel del utökade insatser, framför allt på större företag där man har önskat extra städning av exempelvis toaletter och rengöring av kontaktytor, säger Matilda Magnusson. Cleanera fortsätter att växa både med privatkunder och nya större avtal med både företag och kommuner i Gnosjöregionen. Ett 30-tal anställda snurrar runt på vägarna i de karaktäristiskt gula Cleanera-bilarna.

 

De känns igen på de gula bilarna som rullar längs vägarna. Ett 30-tal anställda servar företag och privatpersoner i hela Gnosjöregionen.

 

Miljödiplomerade enligt Svensk Miljödatabas


I takt med att kunderna strömmar till och fler större avtal tecknas så söker Cleanera ständigt efter fler medarbetare.

– Vi erbjuder ett omväxlande och roligt arbete med schyssta villkor, vår egen utbildningsakademi och goda chanser till karriär, säger Alexander Åsberg.

– Vi har också precis blivit miljö­diplomerade enligt Svensk Miljödatabas, berättar Alexander. Diplomeringen handlar bland annat om ett medvetet arbete med kvalitetsuppföljning, valet att köra hybridbilar och företagets satsningar på miljövänlig städteknik.

 

 

Fakta CLEANERA AB

Sveriges okrångligaste städbolag.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se & Cleanera

 KONTAKTUPPGIFTER

Cleanera AB

Telefon: 0370-333080
Mail: info@cleanera.se

Besöksadress:
High Chaparral
33596
Kulltorp

Postadress:
High chaparral
33596
Kulltorp

Webbadress:
www.cleanera.se