Vecka 16
Måndag 15 april
Grattis Olivia, Oliver
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Måndag
Tisdag
Onsdag
GNOSJÖREGIONEN 5°

Snygg utemiljö året runt med Cleanera

Nya maskiner effektiviserar utetjänsterna. Cleanera tar fajten med löv och grus hos företagskunder och i offentliga miljöer runt om i Gnosjöregionen.

 

 

– Vi har utökat vår vagnpark med en sopmaskin med inbyggd högtrycks­tvätt och lövsug. Vi har också investerat i en lövsugsvagn som effektivt kan ta upp stora mängder löv från större ytor, berättar Alexander Åsberg, vd.

 

 

Cleanera kan erbjuda effektiv lövblåsning av stora ytor – med en ny vagnlövsug som hanterar stora mängder löv.

 

Städar rent både inomhus och utomhus

 

Cleanera har profilerat sig som pro­fessionell lokalvårdspartner för företag. Det ska vara lätt att hålla rent tillsammans med Cleanera.

– Vårt kundlöfte är att vi städar rent och det gäller även utomhus. Utemiljön är viktig eftersom det är det första du ser när du kommer till ett företag, konstaterar Alexander.

 

Optimal sopmaskin för alla ytor

 

Investeringarna i maskinparken gör att Cleanera nu ännu mer effektivt kan hjälpa sina kunder med både höst- och vårstädning.

– Vår sopmaskin är optimal eftersom den också tar sig in i trängre miljöer, som parkeringsplatser, innergårdar och utlastning, där det kanske är svårt annars att hålla rent, säger Alexander.

 

Rent i varje hörn. Cleaneras nya sopmaskin har även inbyggd högtryckstvätt.

 

Vill växa inom utemiljö

 

Under själva trädgårdssäsongen kan Cleanera även bistå med tjänster som häckklippning och rensning.

– Framöver kommer vi också att ­tillgodose snö- och halkbekämpning till våra kunder, säger Alexander.

För Cleanera vill växa i tjänste­utbudet vad gäller utemiljö, samtidigt som man fortsätter att erbjuda professionella och miljövänliga städtjänster inomhus till företag i regionen.

 

”Vi vässar servicen på utetjänster med våra nya investeringar.” Fr v Alexander Åsberg, Jörgen Magnusson och Simon Magnusson.

 

Utvecklar och förstärker organisationen

 

Som miljödiplomerat och auktoriserat serviceföretag har Cleanera profilerat sig som helhetsleverantör inom lokalvård. Och man jobbar ständigt för att slipa och utveckla verksamheten.

– Vi har den senaste tiden anställt fler drift- och teamledare och arbetar just nu med att ta fram ett systemstöd för att effektivisera och förtydliga vår städprocess. Det här kommer att göra skillnad både för personal och kunder, med checklistor, kvalitetsuppföljning och egenkontroll som kunden kan se löpande, berättar Alexander.

 

 

 

 

FAKTA Cleanera
Professionell lokalvård åt företag och offentlig förvaltning.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Cleanera AB

Telefon: 0370-333080
Mail: info@cleanera.se

Besöksadress:
High Chaparral
33596
Kulltorp

Postadress:
High chaparral
33596
Kulltorp

Webbadress:
www.cleanera.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår