Vecka 48
Söndag 3 december
Grattis Lydia
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN -6°

Växande städbolag breddar utbudet

På bara tre år har Cleanera gått från två till 25 fastanställda. Med välutbildad personal tar man nu nästa steg – och utvecklar industristädningen.

 

Kompetens och kapacitet är två viktiga ledord när Cleanera tar sikte mot framtiden. Verksamheten som startade 2016 har idag landat flera stora kunder.
– Vi har bland annat skrivit avtal med ett par kommuner vilket gjort att vi har fått anställa ytterligare personal. Därigenom har vi också förankrat oss närmare Jönköping och servar idag ett område som sträcker sig ända ner mot Ljungby, säger vd Alexander Åsberg.

 

Med 25 fastanställda har Cleanera blivit en betydande aktör inom städbranschen i Gnosjöregionen, berättar vd Alexander Åsberg och teamledare Anna Frank.

 

Tar hand om den riktigt tuffa smutsen


Från första början har Cleanera profilerat sig som en helhetsleverantör av fastighetsservice, lokalvård och utomhusskötsel. Man levererar också fruktkorgar, kaffemaskiner och entrémattor till företag.
Nu tar man särskilt sikte på industristäd i Gnosjöregionen.
– Det här är något vi jobbar hårt med att utveckla. Vi är redan starka när det gäller exempelvis höghöjdstädning. Nu har vi även investerat i ett system för rengöring av den riktigt tuffa smutsen, säger Alexander.

 

Höghöjdsstädning på exempelvis balkar och ventilationsrör kan vara komplicerat. Här har Cleanera både rätt utrustning och rätt utbildning för att ta hand om smutsen.

 

 

Miljövänligt och effektivt


Det handlar om torrisblästring, ett miljövänligt, effektivt och tidsbesparande alternativ till traditionella industriella rengöringsmetoder. Metoden, som innebär att kolsyrepellets blästras på den smutsiga ytan, är helt torr och ger inga restprodukter att sanera. Det enda du behöver göra är att dammsuga eller borsta upp smutsen som tagits bort.
– Du slipper kraftiga kemikalier och får ett bättre och snabbare slutresultat. Det här är ett viktigt steg i vårt mål är att hjälpa den här regionen med miljövänlig och effektiv industristädning, säger Alexander.

 

Torrisblästring rengör ytan effektivt utan restprodukter och efterlämnar ett helt torrt resultat.

 

 

Cleanera Academy utbildar personalen


En välutbildad personal är också en viktig faktor för att nå målet. Företaget har sin egen internutbildning, Cleanera Academy, som ger medarbetare möjlighet att växa och göra karriär.
– Det har resulterat i motiverad och väldigt duktig personal. Nu kör vi på för fullt, för vi har stora visioner för framtiden, säger Alexander.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se
Foto: Cleanera.KONTAKTUPPGIFTER

Cleanera AB

Telefon: 0370-333080
Mail: info@cleanera.se

Besöksadress:
High Chaparral
33596
Kulltorp

Postadress:
High chaparral
33596
Kulltorp

Webbadress:
www.cleanera.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår