Vecka 20
Söndag 19 maj
Grattis Maj, Majken
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN 8°

Full koll på fastigheten med Crenova

Crenovagruppens fastighetsskötare levererar trygghet och tillgänglighet till den enskilda villaägaren såväl som det stora fastighetsbolaget.

 

När telefonen ringer vet de aldrig vad nästa uppdrag handlar om. Det kan vara ett avloppsstopp, ett krånglande lås eller ett fönster som inte går att stänga.

– En kund kan ju vara irriterad när de ringer, men när vi är klara har irritationen ersatts av ett leende. Det är skoj när man känner att det vi bidrar med gör skillnad, säger Linus Bengtsson.

 

Experter på allt som gäller fastigheter. Linus Bengtsson (tv) och Richard Karlsson (th) servar kunderna med allt från snöskottning och avloppsrensning till att lösa ett krånglande lås.

 

Fastighetsskötsel, felanmälningar och teknisk drift

 

Just idag befinner sig Linus och kollegan Richard Karlsson på BRF Släggan i Värnamo med 149 lägenheter, en av Crenovagruppens större kunder inom fastighetsskötsel.

Uppdraget innefattar också felanmälningar och teknisk drift. Kvarteret Björnen i Värnamo är en annan av de stora kunderna där Crenovagruppen även sköter besiktningar och kontraktsskrivning.

– Men vi jobbar också med ­industri­fastigheter och privatpersoner som vill ha hjälp med allt ifrån att rensa hängrännor till att tvätta tak. Allt ifrån punktinsatser till avtal som reglerar hela fastigheten, säger Magnus Bladh, driftsansvarig.

 

1-0 till Crenova! Att hålla rabatter fria från ogräs hör till uppgifterna för en handyman. ”Det är trevligt att lämna när det ser bra ut” säger Richard Karlsson.

 

Trygghet och igenkänning

 

För Linus och Richard innebär ­arbetet direktkontakt med kunden. Att samma fastighetsskötare återkommer vecka efter vecka i ditt bostadsområde ger trygghet och igenkänning. Just idag tittar de till rabatterna på Släggan och småpratar med en av de ­boende i ­om­rådet. Snart är det dags att sopa bort ­vintergruset från gator och gångvägar.

– Det är trevligt att lämna ett ställe när det ser bra ut. Och oavsett om det vi gör tar två eller tio timmar så möter man samma uppskattning, ­konstaterar Richard.

 

Att samma fastighetsskötare kommer vecka efter vecka skapar trygghet för de boende i området. ”Tröskeln blir lägre för dem att be om hjälp”, konstaterar Linus och Richard.

 

Löser problemen snabbt och smidigt

 

En stor styrka i tjänsteutbudet hos Crenovagruppen är tryggheten och tillgängligheten, menar B-O Samuelsson, affärsutvecklare.

– Kunden behöver bara ringa ett enda samtal. Vi känner varandra, vi är ett företag som är förankrat i Gnosjöregionen och vi möts på föräldra­möten och i kassakön på affären. Vi lever, bor och arbetar här – och vi vet vikten av att lösa kundens problem ­flexibelt, snabbt och smidigt.

 

 

FAKTA Crenova
Crenovagruppen erbjuder ­tjänster inom städ och ­fastighetsskötsel. Allt ifrån hemstädning till branschanpassade lösningar.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Crenova

(Crenova)

Telefon: 0370-305600
Mail: info@crenovagruppen.se

Besöksadress:
Ringvägen 61
33132
Värnamo

Postadress:
Ringvägen 61
33125
Värnamo

Webbadress:
www.crenovagruppen.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår