Vecka 21
Onsdag 22 maj
Grattis Hemming, Henning
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 5 m/s
Väderprognos från Yr
Onsdag
Torsdag
Fredag
GNOSJÖREGIONEN 25°

elte Larmteknik AB

GISLAVED

INBROTTS- BRANDLARM, 
KAMERA OCH PASSERSYSTEM    Vänd Er med förtroende till oss!  
"Vi kan säkerhetssystem"


Vi står idag som en opartisk installatör, som har samarbete med flera vaktbolag. Vårt mål är att kunden ska få det bästa resultatet av sin anläggning (teknik, installation och bevakning). Som kund till oss vill vi att du alltid ska känna dig omhändertagen. Eftersom vi arbetar med säkerhetsanläggningar som ska skydda Ert hem/Företag så sätter vi stor vikt vid kvalité och noggranhet, vår arbetsplats är ju Ert hem, så vi är måna om att göra så lite påverkan som möjligt med vårt arbete.

Elte Larmteknik är ett renodlat säkerhetsföretag för enbart installation och service av, Inbrotts-, Brand-, Trygghets- och Driftlarm, Passer- och Kamerasystem. Allt för att hålla högsta möjliga kompetens inom detta område, till kundens fördel. Allt detta till ett bra pris och en snabb service. Vi har stor erfarenhet av installationer, sedan 1989 har vi installerat ca: 3,000 inbrottslarm.

NU BÖRJAR VÅR FÖRSÄLJNING AV HEMLARM FÖR ALLA! ELTE NOOKBOX Ni köper larmpaketet eller väljer vår "elte TOTAL" (med livstids garanti och fast månadskostnad) Larmet ägs av kunden som sedan tecknar avtal med bevakning efter eget önskemål. Vi kan ombesörja även dessa kontakter både för oss lokalt och i övriga områden.

Övervakad larmöverföring "SAFECALL" Vi säkerställer att larmen från brand-, inbrottsanläggningar, och tekniska larm på ett säkert sätt levereras till övervakningscentralen. ( www.slcab.nu )

Snabbfakta

Antal anställda

8

Omsättning

7672

Organisationsnr

5566035340

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

inbrottslarm, Röklarm, Tjuv, Driftlarm, Tygghetslarm, passagesystem, brandlarm, Kamera, inbrottslarmröklarm, Detektor, Trygghet, larm, avklippt teleledning, Beröringsfri, Passagekontroll, kortläsare, Larmcentral, Kamerabevakning, Porttelefon, kodlås, GSM, Överfall, Säkerhetssytem, installation, cctv, Bevakning, Trygghetslarm, säkerhet, Övervakning, Kamerasystem, Inbrott, tjuvdriftlarm, avbrottslarm, säker överföring, hemlarm, villalarm, smarta hem

Avdelningar

Lokal Service
Larm, säkerhet
Fastigheter, serviceDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår