Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 09
Fredag 28 februari
Grattis Maria
Nederbörd 0.9 mm
Vindstyrka 2 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN -6°

GISLAVED

Ergonopus är ett företag som tillhandahåller högkvalitativa produkter för en ergonomisk arbetsplats. Ergonopus startades 2007 och började med e-handel i slutet av 2010. Företaget hette tidigare Jokr AB och namnbytet gjordes i slutet av februari 2015.
Ergonopus AB har tagit fram och samlat produkter från några av de ledande tillverkarna inom området för ergonomiska arbetsplatser. Detta för att tillförsäkra er om ett gott och ergonomiskt resultat vid utformning av arbetsmiljön. Ergonopus AB jobbar fortlöpande hela tiden för att förbättra och utöka sortimentet så att det passar i tiden och med kundens bästa för ögonen.
Vi ska ge er möjlighet att anpassa er arbetsplats så att alla i personalen ska kunna arbeta effektivt, rationellt och även få en bättre trivsel på jobbet.

Snabbfakta

Antal anställda

0

Omsättning

648

Organisationsnr

5567176689

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Receptioner, Stolar, Soffor, Fåtöljer, Entrémöbler, Hatthyllor, vågar, Rehab, Hyllor, skåp, Förvaring, Gatupratare, Powerboxar, Akrylställ, Återvinningsprodukter, Skrivtavlor, Whiteboard, Vagnar, Säkerhetsskåp, stegar, Kabelgenomföringar, Golvskärmar, Bordsskärmar, IT-produkter, Mattor, Ljudabsorbenter, Ergonomiprodukter, belysning, Arbetsstolar, Arbetsbord

Avdelningar

Lokal Service
Kontor, IT, reklam
Kontorsvaror