Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48
Söndag 4 december
Grattis Barbara, Barbro
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 4 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN -1°

Ergonopus AB

GISLAVED

Ergonopus, din leverantör av kvalitativa och ergonomiska produkter för kontor, industri, hem och offentlig förvaltning. Ergonomi i arbete.


Ergonopus är ett företag som tillhandahåller högkvalitativa produkter för en ergonomisk arbetsplats. Ergonopus startades 2007 och började med e-handel i slutet av 2010. 

Ergonopus AB har tagit fram och samlat produkter från några av de ledande tillverkarna inom området för ergonomiska arbetsplatser. Detta för att tillförsäkra er om ett gott och ergonomiskt resultat vid utformning av arbetsmiljön. Ergonopus AB jobbar fortlöpande hela tiden för att förbättra och utöka sortimentet så att det passar i tiden och med kundens bästa för ögonen.

Vi ska ge er möjlighet att anpassa er arbetsplats så att alla i personalen ska kunna arbeta effektivt, rationellt och även få en bättre trivsel på jobbet.

Snabbfakta

Antal anställda

0

Omsättning

695

Organisationsnr

5567176689

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Receptioner, Stolar, Soffor, Fåtöljer, Entrémöbler, Hatthyllor, vågar, Rehab, Hyllor, skåp, Förvaring, Gatupratare, Powerboxar, Akrylställ, Återvinningsprodukter, Skrivtavlor, Whiteboard, Vagnar, Säkerhetsskåp, stegar, Kabelgenomföringar, Golvskärmar, Bordsskärmar, IT-produkter, Mattor, Ljudabsorbenter, Ergonomiprodukter, belysning, Arbetsstolar, Arbetsbord, hemarbetsplats, hemmakontor

Avdelningar

Lokal Service
Kontor, IT, reklam
Kontorsvaror