Vecka 09
Söndag 3 mars
Grattis Gunborg, Gunvor
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN 5°

De jagar det perfekt fungerande kontoret

Allt börjar med en kaffe. Lägg därtill dokument, inredning, telefoni och IT. Four Office har finslipat sitt unika kontorskoncept sedan 1973.

 

– Goda affärsrelationer börjar alltid med en kopp kaffe. Med Four Office får du kaffe i världsklass till fast pris med full service. Det är inte bara en kaffemaskin vi levererar, det är själ, hjärta och kärlek investerat i detta, säger Joakim Gaardsdal, vd Four Office.

Vi möts – över en kopp kaffe såklart – hos Four Office i Gislaved där allt började för 47 år sedan. Idag finns även kontor och showroom i Värnamo, Tranemo, Ljungby och Borås.

 

De skapar kontorslösningar för smarta och lönsamma kontor – och allt börjar vid kaffemaskinen. ”Affärer är relationer” säger (tv) Joakim och (th) Jan Gaardsdal.

 

Nya ”böner” i gamla kyrkan


Dessutom har man förvärvat gamla Pingstkyrkan i Gislaved som nu fungerar som driftsättningshall. Här trimmas kaffemaskiner och dokumentlösningar inför leverans till kund. Nya ”böner” i den gamla kyrkan? Joakim och Jan skrattar.

– Ja, en fantastiskt rolig satsning som ger oss väldigt bra förutsättningar för att vara bäst på det vi gör. Vi har egen barista, espressoteknik, egna recept för respektive kaffesort och ett nära samarbete med Zoégas smakexperter, allt för att leverera det bästa kaffet, säger Joakim.

 

Four Office har förvärvat gamla Pingstkyrkan i Gislaved, som nu fungerar som driftsättningshall. Här skapas förutsättningar för det perfekt fungerande kontoret, berättar vd Joakim Gaardsdal.

 

Installation, service och underhåll


Far och son samarbetar i familjeföretaget liksom flera andra familjemedlemmar. Och pappa Jan Gaardsdal som köpte verksamheten för 30 år sedan beskriver med stolthet teamet som utgör ryggraden i Four Office: Support och backoffice.

– Vi har alltid byggt det här bolaget via vår serviceavdelning. Det är absolut viktigast, att ta hand om våra kunder, säger Jan. Joakim instämmer:

– Vi har de allra bästa ambassadörerna som brinner för det dom gör.

 

Möt delar av team Four Office, taggade för support och backoffice-tjänster. ”Vi släpper inte kontakten, vi håller vad vi lovat!”

 

Unik leverantör av kontorslösningar


En annan viktig framgångsfaktor är bredden. Från kaffemaskin via rätt teknik i dokumenthantering, telefoni och IT till smart och snygg inredning för en aktiv och flexibel arbetsplats.

– Vi är en unik leverantör. Du hittar ingen som kan erbjuda samma bredd, där du med ett telefonsamtal får hjälp med helheten. Det här vill vi verkligen utveckla hos våra kunder, säger Jan.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Four Office AB

(Four Office AB)

Telefon: 0371586900
Mail: info@fouroffice.se

Besöksadress:
Regeringsg. 14
33230
GISLAVED

Postadress:
Box 58
33222
Gislaved

Webbadress:
www.fouroffice.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår