Vecka 15
Söndag 14 april
Grattis Tiburtius
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 8 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN 9°

Från skrivmaskin till uppkopplat kontor

Four Office firar 50 år som helhetsleverantör till Gnosjöregionens företag – och resan fortsätter för att ge kunderna det perfekt fungerande kontoret.

 

 

– Även om teknik och trender har förändrats radikalt och ställer allt större krav på oss som leverantör så har vi samma mission som från första början, att ge god service till lokala företag, säger vd Joakim Gaardsdal.

 

Förr tog säljaren en skrivmaskin under armen och besökte sina kunder. Idag står långa rader av skrivare klara för leverans till kund. Tv Joakim Gaardsdal, vd. Th Jesper Gaardsdal, servicechef.

 

Nära kunderna hela vägen

 

Joakim utgör tillsammans med sin bror Jesper andra generationen i bolaget. Det har gått hela 50 år sedan Four Office föddes som en skriv- och räknemaskinsverkstad. Pappa Jan Gaardsdal kom in som nummer tre i företaget när han anställdes som säljare 1983.

– Då tog man en skrivmaskin under armen och åkte ut till bolagen i trakten genom att slå i telefon­katalogen, berättar Joakim.

Four Office har följt med kunderna hela vägen i teknikomställningen, från första analoga kopiatorn och digitala räknaren via faxens födelse som blev ett viktigt hjälpmedel för många företag. Idag bygger utbudet på allt ifrån IT-lösningar och dokumenthantering till växeltelefoni, kontorsinredning, kaffe- och vattenmaskiner.

 

Familjen Gaardsdal äger och driver Four Office. Fr v: Jesper, Joakim, Birgitta och Jan.

 

Fantastiska kunder

 

– Det är tack vare våra fantastiska kunder som vi sitter här idag. Vi är otroligt tacksamma över det förtroendet dom dagligen ger oss med att hjälpa dem och deras verksamheter med våra tjänster! Och uppenbarligen har vi gjort något rätt när vi ser på hur kurvan sett ut i Four Office från start till nu, säger Joakim.

Four Office finns etablerade i Gislaved, Värnamo och Ljungby och har de senaste tio åren fördubblat personalstyrkan till 24 anställda.

– Och jag vill verkligen hylla våra anställda som varit med oss på den här resan och byggt Four Office tillsammans med oss, säger Joakim Gaardsdal.

 

Four Offices storsatsning på Smålandia stod klar för ungefär ett år sedan. Här på Four Office Arena bygger man sitt varumärke varje dag med kundbesök, showroom och kaffeprovningar.

 

 

FAKTA Four Office

Vi bygger nästa generations kontor. Välkomna till Made By Four Office och det perfekt fungerande kontoret.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se & Four OfficeKONTAKTUPPGIFTER

Four Office AB

(Four Office AB)

Telefon: 0371586900
Mail: info@fouroffice.se

Besöksadress:
Regeringsg. 14
33230
GISLAVED

Postadress:
Box 58
33222
Gislaved

Webbadress:
www.fouroffice.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår