Vecka 15
Fredag 12 april
Grattis Liv
Nederbörd 1.2 mm
Vindstyrka 5 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN 11°

Kontoret – det nya vardagsrummet?

Trivs du på jobbet? Att komma till kontoret ska vara som att komma hem. Det menar Malin och Annelie, inredningsspecialister på Four Office.

 

Färg, form och material är deras vardag. När Malin Ferman och Annelie Larsson möter företag som vill utveckla och förbättra sin kontorsmiljö är det framför allt en aspekt som de betonar.
– Vi försöker att hjälpa kunden att göra kontoret så hemtrevligt som möjligt, egentligen så nära ditt vardagsrum du kan komma. Du tillbringar mer tid på kontoret än du gör hemma och därför är kontorsmiljön så viktig. Och då är inredningen en viktig del, säger Malin.

 

Vägen till det perfekta kontoret börjar med ett möte hos Four Office. ”Vi lyssnar på kundens behov och kommer med idéer och förslag”, säger Malin Ferman.

 

Naturliga material och tidlösa färger. Olika nyanser och texturer skapar olika känslor. Vilken känsla vill du ha på ditt kontor?

 

Tidlöst och ändå unikt


Inredningstrenderna just nu handlar mycket om naturliga material och färger, att hitta det tidlösa samtidigt som man sätter sin egen unika prägel på kontoret.
– Du vill inte ha en steril kontorsmiljö, varma toner är viktiga. Kanske kan du plocka upp någon färgton från företagets logga som du varvar med olika material och former, säger Malin.
Och även om du satsat rejält på kontorsmiljön för några år sedan är det viktigt att tänka på förnyelse nu och då.
– Det är så lite som behövs. Det kan räcka med att byta en skärmvägg till en annan färg, säger Annelie.

 

Annelie Larsson, Four Office Gislaved hjälper kontorskunderna hela vägen, från ritning, färg och form via mattor, gardiner och belysning.

 

Helhetslösningen för det perfekta kontoret


Four Office bygger långsiktiga, personliga relationer med ett genuint intresse av att bistå kunden i alla projekt. Styrkan är helhetslösningarna, förklarar Malin. Utifrån fem affärsområden hjälper man kunden att skapa en perfekt kontorsmiljö.
– Det finns flera olika fördelar med att använda sig av oss. Vi har de fem viktigaste affärsområdena på en arbetsplats: inredning, skrivare, IT, telefoni och kaffe/vatten. Vi har samlat alla viktiga funktioner under ett tak, och varje affärsområde har full kompetens inom sitt område med de bästa produkterna och den bästa supporten. Våra kunder vet att oavsett vilken del av kontoret de behöver hjälp med, så är det till oss man ringer och får hjälp med problemet. Och det blir väldigt enkelt att se totalkostnaden när man har allt hos en leverantör, i stället för att sprida ut olika delar hos olika leverantörer, säger Annelie.
50 års erfarenhet som helhetsleverantör har gett insikten att alla företag har behov av förbättring och förnyelse.
– Four Office strävar alltid efter att vara bäst i klassen och vi ska vara det självklara valet när man behöver en kompetent kontorspartner, säger Malin.

 

Malin Ferman, Four Office Värnamo ger råd med inredningskoncept, kontorsmöbler som är anpassade för just dig och kaffemaskiner för alla olika kontorsmiljöer.

 

 

 

FAKTA FOUR OFFICE
Vi bygger nästa generations ­kontor. Välkomna till Made By Four Office och det perfekt ­fungerande kontoret.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se
Foto: Four OfficeKONTAKTUPPGIFTER

Four Office AB

(Four Office AB)

Telefon: 0371586900
Mail: info@fouroffice.se

Besöksadress:
Regeringsg. 14
33230
GISLAVED

Postadress:
Box 58
33222
Gislaved

Webbadress:
www.fouroffice.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår