Vecka 09
Söndag 3 mars
Grattis Gunborg, Gunvor
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN 5°

Padelarena och kaffe på Smålandia

Det blir ett helt nytt skyltfönster. Four Office gör sin största satsning någonsin med etableringen på handelsområdet Smålandia i Gislaved.

 

 

– Vi har ett stort hjärta för Gislaved och vill göra så mycket vi kan för den här bygden. Därför känns det fantastiskt roligt att vi kan genomföra den här satsningen, säger Joakim Gaardsdal, vd Four Office.

Jätteprojektet som just nu projekteras handlar dels om ett nytt affärshus för Elgiganten, vars butiker Four Office äger i Gislaved, Värnamo, Ljungby och Vetlanda. Därtill i anslutning till affärshuset kommer en stor padelhall med sex dubbelbanor och två singelbanor att byggas.

 

Four Office Arena på handelsområdet Smålandia i Gislaved kommer att stå klart under 2022.

 

 

Läktare, shop och gym

 

– Det blir en rejäl anläggning, strax över 2600 kvm, som också kommer att rymma läktare och en shop med träningskläder och utrustning, berättar Joakim.

Dessutom kommer man att bygga ett entresolplan en trappa upp med gym.

– Och för Four Office blir detta jättebra. Här passerar mellan 8 000 och 10 000 bilar varje dag. Det blir ett fantastiskt skyltfönster för vår del där vi kan skapa relationer och bygga intresse för det vi håller på med.

 

 

”Hela vår familj har blivit förälskade i den här sporten, och vi tror att det här bara är början. Nu kommer ännu fler att kunna ägna sig åt padel.” säger Joakim och Jesper Gaardsdal, Four Office.

 

Bjuda på kaffe i utökat showroom

 

Samtidigt som padelarenan ger möjlighet för ännu fler att upptäcka sporten så får Four Office i praktiken ett utökat showroom – och plats för att bjuda ännu fler på kaffe. Joakim ler:

– Kaffet fortsätter att vara en succé i vårt utbud, här växer vi jättemycket. Det är en bra ingång och ett fint koncept. Alla är ju intresserade av gott kaffe och vatten på kontoret.

I gamla pingstkyrkan i Gislaved har Four Office numera sin driftsättningshall där serviceavdelningen trimmar kaffemaskiner och den egna baristan utvecklar egna recept, allt för att leverera det bästa kaffet till kunderna.

 

Padel och kaffe – ett vinnande koncept som levereras av Four Office i Gislaved.

 

 

”Vi tar fler och fler affärer”

 

– Faktum är att kaffet ger en bra indikation på hur det går bland företagen, säger Joakim.

Pandemin har varit tuff och Four Office har liksom alla andra företag som är beroende av det personliga mötet kämpat hårt för varje affär. Samtidigt kom pandemin efter en period av kraftig tillväxt för Four Office.

– Så på ett vis var det bra att vi fick en lugnare period med tid att sätta rutiner och strukturer. Vi har jobbat på att skapa fler alternativ i vår portfölj så att det finns ett alternativ som passar alla kunder. Det gör också att vi tar fler och fler affärer, säger Joakim Gaardsdal.

 

 

 

FAKTA FOUR OFFICE

Vi bygger nästa generations kontor. Välkomna till Made By Four Office och det perfekt fungerande kontoret.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se. Husritning: Four OfficeKONTAKTUPPGIFTER

Four Office AB

(Four Office AB)

Telefon: 0371586900
Mail: info@fouroffice.se

Besöksadress:
Regeringsg. 14
33230
GISLAVED

Postadress:
Box 58
33222
Gislaved

Webbadress:
www.fouroffice.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår