Vecka 25
Fredag 21 juni
Grattis Alf, Alvar
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN 11°

Gnosjö-Värnamo Sotnings- och Ventilationsrensnings AB

Gnosjö

Från sotning och brandskyddskontroll av eldstäder och rökkanaler till energirådgivning, energideklaration, ventilationskontroll och radonmätning.


”Du lever så länge du lär” …under den premissen lever jag mitt liv. Med det och mina 40 år i branchen slutar jag aldrig att förvånas över hur mycket du själv och vi tillsammans kan styra vår framtid. Med små medel och ständiga förbättringar bidrar vi alla till en hälsosammare, mer ekonomisk och inte minst till en säkrare miljö både hemma och runt omkring oss. Genom att vi håller oss uppdaterade inom det senaste gällande teknologi och trender, och lyssnar på vad just DU behöver och vill ha hjälp med, garanterar vi dig att vi lever upp till vad vi lovar.
Vi erbjuder allt från sotning och brandskyddskontroll av eldstäder/rökkanaler till energirådgivning, energideklaration, ventilationskontroll och radonmätning.

Snabbfakta

Antal anställda

4

Omsättning

3003

Organisationsnr

5565939104

Kommun

Gnosjö

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Sotning, Energianalys, Energideklaration, Besiktningar, Energibesiktning, Brandskyddskontroll, Installationsbesiktning, Täthet, Vibrationsbesiktning, Tryckförhållanden, Överlåtelsebesiktning, Temperaturförhållanden, Statusbesiktning, Sotbildning, OVK-besiktning, Beläggning, Sotare, Ventilationskontroll, Radonmätning

Avdelningar

Lokal Service
Fastigheter, serviceDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår