Vecka 16
Måndag 15 april
Grattis Olivia, Oliver
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 2 m/s
Väderprognos från Yr
Måndag
Tisdag
Onsdag
GNOSJÖREGIONEN 4°

Haga Värdshus

HILLERSTORP

Det självklara valet för lunch, boende, konferens och fest. Välsmakande lunchbuffé och plats för 25 hotellgäster i vårt trestjärniga hotell.


Vi på Haga Värdshus är till för Dig och dina önskemål! Sedan September 2007 är det ny regi på Haga Värdshus med Anders Sundbäck längst fram i ledet. Vi är nu ett ungdomligt team som satsar på god mat och god service. Vårt mål är att Haga ska vara det självklara valet för såväl lunch, boende och fest. Haga Värdshus hittar du mitt i Gnosjöregionen i Hillerstorp. Inom en radie på 2 mil finner du bl. a. High Chaparral, Store Mosse med Naturum, Hylténs Industrimuseum, Isaberg med möjligheter för både skidåkning och golf. Det finns även golfmöjligheter i Värnamo, Lanna och Skillingaryd.

På vardagarna erbjuder vi en välsmakande lunchbuffé med husmanskost och oftast pasta som alternativ. Hagas trestjärniga hotell är öppet hela året, dygnet runt, vi finns alltid att nås via telefon. På Haga finns möjlighet att arrangera fester, middagar, bröllop, minnesstunder och konferenser, alltid skräddarsytt efter dina önskemål.

På Haga Värdshus har vi möjlighet att totalt ta emot totalt 25 hotellgäster. Vi har sammanlagt 8 rum varav 6 dubbelrum och 2 enkelrum, i de flesta finns även plats för extrasäng. Våra hotellrum är moderna och fräscha. I alla rum finns tillgång till WC, dusch och TV samt trådlös internet uppkoppling. I priset ingår frukostbuffé och fri parkering med gott om platser. Mån - tors även kvällsmacka.

Arrangera Din fest på Haga! Vi har tre matsalar som går att kombinera med totalt 200 sittplatser. Vi har möjlighet till fullständig bar. All dukning och dekoration sker efter kundens önskemål.

Snabbfakta

Antal anställda

4

Omsättning

4925

Organisationsnr

5565576104

Kommun

Gnosjö

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Hotell, Restaurang, Konferens, Lunch, Fest, Värdshus, A la carte, Bröllop, måltid, rum, turist, high chaparral, store mosse, golf, isabeg, småland, hotel, familj, boende, take away, room, minnesstund, conferens, begravning

Avdelningar

Lokal Service
Hotell & konferensDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår