Vecka 15
Fredag 12 april
Grattis Liv
Nederbörd 0.5 mm
Vindstyrka 5 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN 11°

Grattis – Modulify är din nya säljare!

Användarvänlig, sökoptimerad och med lokal support. Modulify är plattformen för mindre och medelstora företag som behöver ny hemsida och en bra säljare.

 

Modulify är ett helt nytt varumärke för smarta hemsidor som sett dagens ljus hos den digitala reklambyrån Happy Småland AB i Smålandsstenar.

– Vi har sålt hemsidor under många år men nu har vi utvecklat en helt ny plattform. Den har blivit så bra att vi har valt att registrera ett eget varumärke som vi lanserar nu efter semestern, säger Michael Åstmar och ler.

 

Besök gärna Modulify.se för mer information »

 

Bygg din hemsida precis som du vill ha den. ”Vi har utvecklat speciella moduler anpassade för tillverkningsindustrin”, säger Michael Åstmar.

 

Lego med småländsk support

 

Modulify bygger, som namnet antyder, på moduler där du väljer vad du vill ha på din hemsida och slipper betala för en massa onödiga och förvirrande funktioner.

– Vi hjälper kunden att välja de moduler som är lämpliga för just deras verksamhet. Ungefär som man bygger Lego. Sedan sätter vi igång allt och visar till sist kunden hur man gör för att ändra eller fylla på texter och bilder, förklarar Michael.

Att support finns i Smålandsstenar är en annan vinnande faktor.

– Här slipper du långa köer till avlägsna callcenters. Bara ring eller mejla eller kom och hälsa på oss så hjälper vi dig. Om det passar dig bättre kommer vi gärna ut till dig, säger Mariette Åstmar som tar hand om kundfrågorna.

 

Med nya plattformen Modulify tar Happy Småland ett stort steg som leverantör av smarta hemsidor – med lokal support i Smålandsstenar. ”Bara ring eller mejla så hjälper vi dig”, säger Mariette Åstmar.

 

Du behöver inte fundera på tekniken

 

Utvecklingen på internet går snabbt och det faktum att användaren av Modulify aldrig behöver ägna en tanke åt uppdateringar eller andra tekniska frågor är en trygghet för kunden, menar Michael.

– Alla förbättringar och uppdateringar sköts i bakgrunden av oss, du behöver aldrig fundera över det tekniska utan kan lägga all tid och energi på att fylla på sidan med innehåll.

 

Sökoptimering ger dig en extra säljare

 

Sökmotoroptimering (SEO) är ett område där Happy Småland alltid har legat i framkant, och Modulify drar nytta av såväl Happys egna SEO-system som 22 års erfarenhet i ämnet. Med en Modulify-hemsida finns alla förutsättningar för att komma högt upp i Google. Happy är själva användare av Modulify till ett hundratal egna sajter, däribland GnosjoRegion.se.

– Eftersom vi driver många egna sajter har vi ett starkt egenintresse av att vårt system fungerar bra i Google. En hemsida som kommer högt upp på Google har ju i praktiken en väldigt bra och billig säljare som jobbar dygnet runt, året om, konstaterar Michael.

 

Automatisk spridning till andra hemsidor

 

En annan styrka är att man kan koppla ihop sin Modulify-hemsida med en eller flera andra hemsidor som Happy Småland driver.

– Till exempel, om du lägger in en företagsnyhet eller en platsannons på din egen hemsida så kan den också visas helt automatiskt på andra Modulify-sidor, till exempel på GnosjoRegion.se.

På så sätt får du stor spridning även utanför din egen hemsida. Det är riktigt smart och sparar dessutom mycket tid, säger Michael nöjt.

 

Smart och tidsbesparande. Lägg in nyheter och platsannonser på din hemsida så visas de helt automatiskt på andra hemsidor.

 

Många slarvar med säkerheten

 

En annan viktig fråga är säkerheten. Många företag slarvar med att hålla tekniken i sina hemsidor uppdaterad vilket gör att de är lätta att hacka med allvarliga konsekvenser som följd.

– Och det är tyvärr vanligt att företag drabbas av intrång på sina hemsidor. Ibland vet de inte ens själva om att de är hackade för det är inte alltid det syns, säger Michael.

Modulify är ett stängt system till skillnad från till exempel Wordpress vilket gör att man kan ha bättre kontroll över säkerheten.

– Och som sagt, vi sköter alla uppdateringar. Vi anlitar dessutom etiska – snälla – hackare som kontinuerligt testar vårt system för att hitta eventuella svagheter, säger Michael.

 

Passar perfekt för tillverkande industri

 

Modulify är gjort för att passa alla branscher, men ovanligt bra för tillverkande industri.

– Eftersom vi lever i en region med massor av industrier har vi utvecklat speciella moduler som är anpassade just för tillverkningsindustrin. Den digitala reklambranschen har sällan fokus på industrin men för oss som bor och lever mitt bland automatsvarvar och formsprutor är det helt naturligt att anpassa våra tjänster efter det. Behöver du en ny hemsida och har en tillverkande industri ska du absolut slå en signal till oss, säger Michael och sätter upp en tumme i luften.

 

Men ärligt, hur viktig är hemsidan?

 

Det är allmänt känt att digital marknadsföring är viktigare än någonsin idag för att få nya kunder. Men hur viktigt är det att ha en bra hemsida?

– Det är olika viktigt för olika företag. För vissa räcker det att ha ett ”visitkort” på nätet med kontaktinfo, bildgalleri och en beskrivning av de tjänster du erbjuder. För andra behövs en mer avancerad hemsida. Oavsett storlek är det viktigt att hemsidan upplevs som professionell.

Många som besöker din hemsida vet inget mer om ditt företag än vad de ser på hemsidan. Vad ger din hemsida för bild av ditt företag? Du har 5 sekunder på dig att fånga kundens intresse innan de googlar vidare till din konkurrent. Låt din hemsida bli en bra säljare, säger Michael.

Besök gärna Modulify.se för mer information »

 

 

 

0371 går ihop med Happy Småland

 

Som om det inte vore nog med nyheter är det nu känt att 0371 och Happy Småland kommer gå ihop med sig själv under hösten. Så här står det på 0371 hemsida:

 

Under många år har vi haft två bolag i vår microkoncern - moderbolaget 0371 webb & reklam AB och dotterbolaget Happy Småland AB. Med åren har dessa bolag växt ihop. Under hösten 2021 samlar vi därför av praktiska skäl all verksamhet under det glada namnet Happy Småland. Den enda skillnaden är att det kommer stå Happy Småland istället för 0371 på kuvert och annan kommunikation. Annars är allt likadant som innan :-)

 

Besök gärna Happy Smålands sprillans nya hemsida »

 

 

 

Text och foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

 

 KONTAKTUPPGIFTER

Happy Småland

(Happy Småland)

Telefon: 037131900
Mail: hej@happysmaland.se

Besöksadress:
Dalhemsg. 4
33330
Smålandsstenar

Postadress:
Dalhemsg. 4
33330
Smålandsstenar

Webbadress:
https://happysmaland.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår