Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 41
Söndag 17 oktober
Grattis Antonia, Toini
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 2 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN 7°

Vi möter behoven hela vägen

Med sin fullserviceanläggning på Bredasten Värnamo vill Holmgrens Bil vara det självklara valet vid köp av tjänstebil och transportbil till företaget.

 

– Att överträffa kundens förväntningar är vårt mål. Vi ska ligga i toppklass med vår kundnöjdhet och i världsklass när det gäller service. Hos Holmgrens gör vi det där lilla extra för kunden, säger platschef Mirza Mujagic, eller Mirre som han kallas av de flesta.

 

One-stop-shop för bilaffärer. Det ska kännas familjärt och varmt att komma till Holmgrens Bil, förklarar Mirza ”Mirre” Mujagic.

 

”Vi har hela modellprogrammet”

 

– Den absolut största delen av vår försäljning går direkt till företag här i regionen och vi tror på att hjälpa varandra och på att jobba lokalt. Och vi har ett fantastiskt utbud av tjänstebilar.

Till exempel, berättar Mirre, finns flaggskeppet, BMW 3-serien, nu som Plug-In-Hybrid och med bra tjänstebilserbjudanden.

– BMW satsar hårt på att utveckla sitt modellprogram med mildhybrider, plug-in-hybrider, och elbilar. Hyundai ligger också väldigt långt framme.
Men vi har hela modellprogrammet hos oss, från fossilt och hela vägen till rena elbilar.

 

Holmgrens Bil är en av Sveriges största privata bilhandlare med varumärken som BMW, Mini, Hyundai, Fiat, Alfa Romeo, Nissan, Jeep och Ford.

 

Snabba leveranser av bilar


Begagnathandeln har ökat rejält under 2020 och tack vare samarbetet med Holmgrens Bil på 18 andra orter i södra Sverige så kan man alltid, med hjälp av egna lastbilar, förflytta intressanta objekt mellan orterna för smidig leverans till kund.

Oavsett vilken bil du väljer, förklarar Mirre, är Holmgrens roll alltid att utgå från kundens vardag för att därifrån kunna föreslå den bästa lösningen. Flexibilitet och service är nyckelord.

 

 

Service hela vägen hem


– Vi levererar provkörning ut till kund idag, vi kan leverera demo av bil digitalt hem till soffan, vi levererar bil hem till kund. Vi har även satsat på ett centrallager för Holmgrens här på Bredasten vilket gör att vi alltid kan få fram reservdelar snabbt till kund, säger Mirre.

Nytt på Bredasten är även Holmgrens Fritid med verkstad, service och försäljning av husbilar och husvagnar.

– En jätteintressant satsning som öppnar breda möjligheter för våra kunder. Vi möter behoven hela vägen, säger Mirre.

 

På Bredasten i Värnamo finns fullserviceanläggningen Holmgrens Bil, liksom centrallagret 1337 och Holmgrens Fritid.

 

 

 

Fakta HOLMGRENS BIL AB

Holmgrens Bil är en av Sveriges största privata bilhandlare. Genom innovativa lösningar vill vi vara ledande i Sverige inom personlig mobilitet.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Holmgrens Bil AB

Telefon: 0370-694400
Mail: mirza.mujagic@holmgrensbil.se

Besöksadress:
Bredastensvägen 4
33144
Värnamo

Postadress:
Box 6030
55006
Jönköping

Webbadress:
www.holmgrensbil.se