Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 03
Torsdag 21 januari
Grattis Agnes, Agneta
Nederbörd 1.7 mm
Vindstyrka 6 m/s
Väderprognos från Yr
Torsdag
Fredag
Lördag
GNOSJÖREGIONEN 4°

Ire & Lind Trädgård AB

SKILLINGARYD

Trädgårdsdesign, nyanläggning och skötsel. Stenläggningar, entréer och utemiljö. Vi förverkligar trädgårdsdrömmar hos företag och privatpersoner.


Vi på Ire & Lind Trädgård startade vår verksamhet 2016 med en vision om att utföra trädgårdstjänster med mycket hög kvalité. Vårt mål är också att skapa nära kundrelationer, där strävan om att överträffa kundens förväntningar är vårt intresse. Som en del i vår vision finns också ett mål om att här i det småländska möbel & industri riket väcka intresset för trädgårdsdesign, skapa upplevelser och stimulera till nytänkande.
Vi tar ett helhetsansvar för de företag som anlitar oss, där vårt miljötänk finns med som en självklarhet. Vi använder oss av ny maskinpark samt batteridrivna handmaskiner med senaste teknik.
Vi utför våra tjänster med flexibilitet, och anpassar tjänsterna efter just ditt företags behov. Både när det gäller olika typer av abonnemangslösningar men också att kunna komma inom kort varsel. Vi sköter allt ifrån gräsklippning, häckklippning, planeringar, ogräsrensning, trädbeskärning, slyröjning, nyanläggning, design & skissritning.
Det första som en kund möts utav när de kommer till ett företag, är just företagets entré & dess utemiljö. Där vill vi på Ire & Lind Trädgård skapa det där lilla extra!

 

Snabbfakta

Antal anställda

3

Omsättning

3038

Organisationsnr

5590327879

Kommun

Vaggeryd

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Anläggning, Fastighetsskötsel, Trädgårdsskötsel, uteplatser, Stenläggning, Design, Gräsklippning, trädgårdstjänster, trädgårdsföretag, utemiljö, trädgård, trädgårdsdesign, trädgårdsmästare, plattläggning, slyröjning, trädbeskärning, plantering, häckklippning, stubbfräsning, trädgårdsprojekt, trädgårdstjänst, trädfällning, grönytor

Avdelningar

Lokal Service
Fastigheter
Fastigheter, service