Vecka 24
Fredag 14 juni
Grattis Håkan, Hakon
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN 8°

Bemanning med hjärtat i Smålandsstenar

Lokalt, personligt och flexibelt – möt nystartade J1 Bemanning som gärna går den där extra milen för att göra skillnad både för kandidater och kunder.

 

 

– Den här typen av jobb är ett sätt att leva, man är aldrig ”av”. Tankarna går hela tiden och när du hittar rätt matchmaking som gör både kandidat och kund nöjd så är det verkligen ett happy moment, säger Jonas Ölveteg.
Kollegan Jenni Tiger instämmer:
– Människan i fokus, det är det som jag brinner för. För mig är det viktigt att kunna lägga den där extra tiden på varje case. Att få göra skillnad för människor. Det är det viktigaste.

 

Ett lokalt bemanningsföretag med fokus på individen. J1 Bemanning vill vara förstahandsvalet för företag i Smålandsstenar med omnejd.

 

 

Ville jobba mer lokalt – i egen regi


Det har gått ett år sedan de lämnade K-Bemanning tillsammans med kollegan Joakim Alnäs för att starta eget. Alla tre kände att de ville jobba mer lokalt och i ett lite mindre sammanhang i egen regi.
Nu huserar de i centrala Smålandsstenar med en av kunderna som närmsta granne, mitt i ett samhälle som ligger Jenni särskilt varmt om hjärtat.

”Vi är helhetsleverantörer både på kollektiv- och tjänstemannasidan”, säger Jenni Tiger, Joakim Alnäs och Jonas Ölveteg.

 

Har fått mycket respons


– Jag har mina rötter här och vi kände att som lokal leverantör finns det mycket att hämta i Smålandsstenar med omnejd. Inget annat lokalt bemanningsföretag utgår härifrån och vi har fått mycket respons från företagen häromkring att det tycker att det är roligt att vi kommit hit, säger Jenni.

 

Ett starkt första år


Trots att J1 startade mitt under lågkonjunkturen så har det varit bra drag under deras första år.
– Vi har gjort otroligt många lyckade rekryteringar på tjänstemannasidan. Det har varit vår styrka, säger Jonas.
– Vi har också träffat väldigt många kandidater, fortsätter Jenni, och här lägger vi mycket tid på att bygga ett starkt nätverk.

 

 

 

Fakta:

J1 BEMANNING AB – Vi är ett nystartat bemanning och rekryteringsbolag med mycket erfarenhet och ambition att forsätta utvecklas med våra kunder och kandidater.

 

Text: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se
Foto: J1 Bemanning & Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

J1 Bemanning AB

(J1 Bemanning AB)

Telefon: 076-641 32 82
Mail: jonas@j1bemanning.se

Besöksadress:
Oxelgatan 12
33330
Smålandsstenar

Postadress:
Oxelgatan 12
33330
Smålandsstenar

Webbadress:
j1bemanning.se/Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår