Vecka 09
Fredag 1 mars
Grattis Albin, Elvira
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN 6°

J:son Handels AB

Gnosjö

Arbetskläder och profilreklam med korta leveranstider, bra priser och hög kvalitet. Vi förser även företag med personligt skydd som skor och handskar.


Json Handels AB är ett familjeföretag som drivs av oss, Bosse, Alex och Daniel Johansson. Vi har många års erfarenhet av de två affärsområdena arbetskläder och profilreklam och vi är mycket duktiga på att lotsa våra kunder rätt i det enorma produktutbudet. Vi fyller högt ställda krav på korta leveranstider, bra priser, hög kvalitet och vi har alltid tid för att träffas och ge personliga råd.

Vi arbetar i dag med att förse företag och industrin med arbetskläder samt personligtskydd så som skor och handskar mm. Vi levererar även presentreklamsprodukter samt profilkläder till företag.

Vi har i dag ett flertal transferpressar där vi trycker med dekaltransfers. I Gislaved har vi även brodyr verksamhet med ca 12st brodyr huvuden.

NYHETER

Digitalisering förenklar affärerna!

J:son Handels AB är ett företag som erbjuder smidiga lösningar för profiliering. Nu jobbar verksamheten aktivt på att transferera fysisk butik till digital webbutik och har...

LÄS ÄLDRE NYHETER

Snabbfakta

Antal anställda

14

Omsättning

93773

Organisationsnr

5562247998

Kommun

Gnosjö

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

gislaved näringslivförening, jsson, json

Avdelningar

Lokal Service
Kontor, IT, reklam
Arbetskläder
PresentreklamDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår