Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48
Söndag 4 december
Grattis Barbara, Barbro
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 4 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN -1°

KEYnet Sweden AB

HESTRA

Rätt information i rätt tid med vårt intranät med smidig dokumenthantering. Ärendehantering och projekthantering för alla uppdrag. Använd KEYnet!


KEYnet webblösningar
KEYnet Sweden AB erbjuder webblösningar och tjänster som Intranät, Hemsidor, E-handelslösningar, Ärendesystem, Kundunika lösningar och Utbildning. 

Tillsammans gör vi information tillgängligt!

På KEYnet brinner vi för att vara en del i att effektivisera företagens verksamhet.  Att dela information, göra det lätttillgängligt i vardagsarbetet är viktigt för oss.

KEYnets moduler går lätt att växa i och vid behov görs integreringar och skräddarsydda anpassningar för att få till bra flöden så att det motsvarar de behov som finns. Fråga gärna oss när det gäller e-handel, ärendesystem, servicesystem, reklamationshantering, incidenthantering, presentationsskärmar, säljstöd, beslutsstöd mm. 

KEYnet är ett standardiserat publiceringsverktyg och CMS-system som underlättar informationshanteringen och som används av hundratals företag, främst i Sverige. Företaget äger och utvecklar programvaran KEYnet. 

Service och ärendehanteringssystem
Ledningssystem -  navet i verksamheten
Intranätlösning
- snabb start och dynamisk startsida 

Utbildning
Officetbildningar och KEYnetutbildningar hålls i egen lokal eller på plats på företag. Vi genomför kunskapsinventeringar, håller standardkurser för alla nivåer samt skräddarsyr utbildning efter företagens egna behov.

KEYnet Sweden AB s hashtags

  • #ledningssystem
  • #intranätlösning
  • #ärendeystem
  • #serviceuppdrag
  • #dokumenthantering
  • #användkeynet

Snabbfakta

Antal anställda

9

Omsättning

8252

Organisationsnr

5562508316

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

publiceringsverktyg, KEYnet, informationssystem, webblösning, ärendesystem, intranät, webblösningar, Microsoft Office, dokumenthantering, PowerPoint, Hestra, kunskapsinventering, ISA Competence, servicesystem, datautbildning, e-handel, Excel, offertsystem, IT utbildning, responsiv hemsida, Excelutbildning, mobilapplikation, Ordbehandling, hemsidor, kurs, nyhetsbrev, Utbildning, presentationsskärm, reklamationshantering

Avdelningar

Lokal Service
Kontor, IT, reklam
Internet