Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 42
Lördag 23 oktober
Grattis Severin, Sören
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 2 m/s
Väderprognos från Yr
Lördag
Söndag
Måndag
GNOSJÖREGIONEN 3°

Länsförsäkringar Värnamo

Värnamo

Länsförsäkringar Jönköping är det lokala alternativet i Gnosjöregionen. Vi har i över 180 år arbetat för trygghet i samhället vi är en del av.


Länsförsäkringar Jönköping. Vår lokala närvaro är vår styrka. Vi har funnits i Jönköpings län sedan 1839. Vår marknad är Jönköpings län förutom kommunerna Habo och Mullsjö. Som lokalt bolag finns vi nära våra kunder och kan lägga kraft på att lära känna deras specifika behov och förutsättningar. Viktigt för oss är den personliga relationen till våra kunder som också är våra ägare.
Tryggt. Vi erbjuder en helhetslösning för din privatekonomi, med alltifrån försäkringsskydd till bankärenden, bolån, fastighetsförmedling och pension. Ett lika komplett koncept har vi för lantbruksföretag och alla tänkbara typer av småföretag. För de större företagen i länet skapar vi skräddarsydda lösningar baserade på vår lokala organisation inom försäkring och pension.
Attraktivt. Länsförsäkringar Jönköping samarbetar med näringslivet i Jönköpings län samt och dess kommuner. På detta sätt vill vi engagera oss i samhället men också vara en attraktiv arbetsgivare.

Snabbfakta

Antal anställda

192

Omsättning

3999

Organisationsnr

5260005854

Kommun

Värnamo

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Pension, Bank, Placering, värnamo näringsliv, Försäkring

Avdelningar

Lokal Service
Ekonomi
Bank, försäkringar