Vecka 49
Lördag 9 december
Grattis Anna
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Lördag
Söndag
Måndag
GNOSJÖREGIONEN 0°

Mahsam AB söker Tekniker!

 

 

Nu är det dags för oss på Mahsam att förstärka vårt team med en Tekniker. Är du vårt nästa stjärnskott?

 

Om företaget

Mahsam AB grundades 1998 och har våra lokaler i Anderstorp. Idag är vi en utav de största återförsäljare av begagnade maskiner inom plastindustrin i Sverige. Vi handlar främst med plastmaskiner men även verkstadsmaskiner. En stor del av maskinerna exporteras utanför Skandinavien och Europa. Vårt mål är att erbjuda en konkurrenskraftig prissättning på de produkter och tjänster vi har. För att möta våra kunders förväntningar och behov strävar vi alltid efter att tillhandahålla god service och hög kvalitetsnivå.

 

Dina arbetsuppgifter

I rollen som tekniker kommer du att arbeta med service och reparationer av de flesta maskiner inom plast- & verkstadsindustrin. Du kommer att hantera både planerade och akuta åtgärder gällande reparationer, service och förebyggande underhåll. Arbetet är mycket varierande och du arbetar till stor del självständigt. I denna tjänst utgår du från vårt kontor och lager i Anderstorp. Då det förekommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav.

 

Din profil

Du har teknisk utbildning och minst några års erfarenhet av praktiskt verkstadsarbete och kunskap om formsprutor. Dessutom ska du vara tekniskt intresserad, ansvarstagande, engagerad och serviceinriktad. Du behöver kunna ta egna initiativ och vara duktig på att få saker gjorda. Du arbetar på ett affärsmässigt och ärligt sätt mot både kunder, kollegor och leverantörer. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

 

Du ska behärska svenska i både tal och skrift och engelska är meriterande.

 

Kontaktperson:

Mahsa Farajollahi

mahsa@mahsam.se 

0761002772 

www.mahsam.se 

 

Varmt välkommen med din ansökan!KONTAKTUPPGIFTER

Mahsam AB

(Mahsam AB)

Telefon: 031-44 27 72
Mail: info@mahsam.se

Besöksadress:
Gjuterigatan 11
33433
Anderstorp

Postadress:
Box 7
33221
Gislaved

Webbadress:
www.mahsam.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår