Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 02
Fredag 15 januari
Grattis Laura, Lorentz
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN -8°

Den enkla och kompetenta banken

Lokalt, enkelt och hållbart – så sammanfattar Nordea sina tjänster. Med ett starkt samhällsengagemang stödjer man ett växande näringsliv i regionen.

 

– Vi jobbar tillsammans för att nå våra kunders drömmar och visioner! säger Karolina Jansson, kundansvarig företag.

 

Jobbar tillsammans för tillväxt


Hon har jobbat inom banken de senaste tio åren, både på privat- och företagssidan och brinner för att få berätta om möjligheterna med Nordeas affärspartnerskap.
– Vi har tagit ett enormt steg in i framtiden vad gäller synsätt. Från att ha arbetat för kunden så arbetar vi tillsammans med kunden idag. Gnosjöregionen har så många fina bolag som definitivt är rustade för framtiden. Här vill vi fortsätta att växa tillsammans med dem, säger Karolina.

 

Ett tajt team som arbetar med kompetens och relevans för företagens bästa. Från vänster: Karolina Jansson, Karina Lann, Peter Sundström, Peter Jensen, Christina Koppelo och Edvard Pruner.

 

Alltid nära till en specialist


Nordea är en bank för hela livsresan. Många gånger, berättar Karolina, får man förmånen att följa med en företagskund från idé till börsnotering och med allt som händer däremellan, både privat och i företaget.
– Vi finns lokalt och som kund kan du känna att du alltid kan nå oss. Samtidigt som du har den enkelheten finns också kompetensen att tillgå inom hela Nordea där du alltid har nära till en specialist. Vi har kompetens och relevans i det vi gör, säger Karolina.

 

Välbekanta ansikten för kunderna. Christina Koppelo och Edvard Pruner är Nordeas kontorschefer i Värnamo respektive Anderstorp.

 

Arbetar för hållbarhet


Att uppfattas som en tillförlitlig affärspartner är viktigt, menar Karolina, och här gör Nordea medvetna och långsiktiga satsningar för samhället. Dels handlar det om hållbarhetsfrågor där man erbjuder kunden både hållbara investeringar, gröna bolån och grön bilfinansiering.
– Vi vill också påverka samhället på individnivå. Alla anställda får två dagar per år, vilket innebär 15 000 dagar för hela koncernen, för att göra skillnad i samhället, berättar Karolina.
Jobbsprånget för nyanlända, Ekonomipejl för ungdomar men också läxhjälp och startups är några exempel där de anställda engagerar sig.

 

Snart på ett verkstadsgolv nära dig. Nordea är banken som möter företagaren ute i verksamheten. Smidighet och tillgänglighet är en självklarhet, menar Karolina, Karina, Peter och Peter.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Nordea Bank AB

Telefon: 0771-350360
Mail: karolina.a.jansson@nordea.se

Besöksadress:
Storgatan 24
331 30
Värnamo

Postadress:
Storgatan 24
331 30
Värnamo

Webbadress:
www.nordea.se