Vecka 22
Måndag 27 maj
Grattis Beda, Blenda
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Måndag
Tisdag
Onsdag
GNOSJÖREGIONEN 22°

Gallagher (Nordic Försäkring & Riskhantering)

Gislaved

Vi arbetar som försäkringsförmedlare, specialiserade inom skadeförsäkring och riskhantering.


Gallagher är ett av världens ledande företag inom försäkringsförmedling, riskhantering och konsulttjänster. Vi hjälper våra kunder att hantera risker och utmaningar genom att erbjuda expertrådgivning och skapa rätt försäkringslösning utefter respektive verksamhets behov.

Som försäkringsförmedlare är vi specialiserade inom områdena skadeförsäkring och risk management. Vårt mål är att genom vår samlade erfarenhet, kompetens och nätverk kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen i branschen.

Med ett erfaret team i Sverige, uppbackat av globala resurser, har vi den kompetens som behövs för att tillhandahålla kvalificerade försäkrings- och riskhanteringstjänster åt våra kunder, såväl nationellt som internationellt. 

Snabbfakta

Antal anställda

27

Omsättning

840274

Organisationsnr

5564185014

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Företagsförsäkring, Försäkring, Försäkringsmäklare, Försäkringsrådgivare, Försäkringsförmedlare, Sakförsäkring, Försäkringar Gislaved, Tjänsteförsäkring, Ansvarsförsäkring, Bilförsäkring, Försäkringsupphandling, Rabatter, Skadeförsäkring, skador, Försäkringar Smålandsstenar, Försäkringar Värnamo, Försäkring Vaggeryd

Avdelningar

Lokal Service
Ekonomi
Bank, försäkringarDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår