Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 05
Söndag 5 februari
Grattis Agata, Agda
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN -2°

0

Helhetsleverantörer inom bemanning

Det handlar både om rekrytering, bemanning, produktionsstöd och omställning. EPAB vill stödja näringslivet i regionen som en lokal samarbetspartner.

- Vi har hela spannet, från yrkesarbetare till tjänsteman, från montör till VD, säger delägare Jaana Fransson.


EPAB GGVV är nya i regionen - men har gedigen erfarenhet och kompetens inom bemanning i ryggen. Fr v Jaana Fransson, Madelen Kjell, Outi Mäkinen Fränberg, Anna Lindow, Martin Skogeryd.

Viktigt med lokal närvaro

Genom etableringen av EPAB GGVV i Vaggeryd, Gnosjö och Gislaved markerar man vikten av lokal närvaro.
- Det är hela koncernens motto, att vara en lokal bemanningspartner. Närvaron och flexibiliteten är utmärkande för oss. Tack vare vår starka lokala förankring har vi god insyn i den lokala arbetsmarknaden och kan snabbt tillgodose personalbehov, oavsett vilka utmaningar som uppstår, säger Martin Skogeryd, delägare.

EPAB ingår i koncernen OnePartnerGroup som idag finns representerade på 22 orter runt om i landet, har ca 600 medarbetare och omsätter 180 miljoner SEK. 


Från att ha sett bemanning som en tillfällig lösning är det allt fler som ser anställningsformen som en trygghet. "Vi är noga med vårt urval av kandidater och jobbar alltid mot en långsiktighet."

Växande aktör i regionen

På varje ort drivs verksamheten i ett lokalt bolag och från starten av EPAB GGVV i Vaggeryd 2011 till etableringen i Gnosjö och Gislaved förra året har företaget växt kraftigt. Det senaste året har man ökat nästan 200 procent i omsättning. 

- Vi löser bemanning och rekrytering av både yrkesarbetare och tjänstemän. Vi hjälper till med omställning när det finns ett behov att minska personal, både vid stora och små förändringar. Vi erbjuder produktionsstöd till exempel genom att vara bollplank i HR-frågor, bistå med kompetensinventeringar, ge chefsstöd och diverse utbildningar som exempelvis truckutbildningar. En annan viktig del är att vi via EBS kan ta över företagens produktion för att möjliggöra frisättande av kapacitet till kärnverksamheten, säger Martin.

Det kan till exempel gälla montering, kvalitétskontroller och packning.
- Det här gör oss unika, markerar Jaana. Det är inte många bemanningsbolag som erbjuder möjligheten att ta över delar av produktionen. Tack vare egna lokaler i Värnamo och Hillerstorp har vi god kapacitet för detta.


En av EPABs tjänstemän på uppdrag i kundtjänst hos Brännehylte Lagersystem.

Långsiktighet och Gnosjöanda

- Vi ser inga hinder, vi är mycket noga med vårt urval av kandidater och jobbar alltid mot en långsiktighet, säger Martin.
Att vara verksamma i Gnosjöregionen ser de som ett stort plus. Gnosjöandan har de redan känt av själva då flera företag valt att vända sig till EPAB just för att de är nystartade i regionen.

- Man har sett vår annons och väljer att testa oss, att hjälpa den som är nystartad. Det är en inställning som vi hoppas få stärka upp genom bemanningen. Att vi tar hjälp av varandra, säger Jaana.


EPAB löser bemanning och rekrytering av både yrkesarbetare och tjänstemän.


Text och foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se.
Foto: Creative Works Värnamo.


KONTAKTUPPGIFTER

OnePartnerGroup GGVV

(OnePartnerGroup GGVV )

Telefon: 0370 510560
Mail: jaana.fransson@onepartnergroup.se

Besöksadress:
Stansg. 2
33432
Anderstorp

Postadress:
Mogölsv. 4
55475
Jönköping

Webbadress:
www.onepartnergroup.se