Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 05
Söndag 5 februari
Grattis Agata, Agda
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN -2°

Mer kompetens till Gnosjöregionen

Samarbete istället för konkurrens. Möjlighetstänkande istället för problemsökande. OnePartnerGroup GGVV har planen klar för kompetensförsörjningen.
De är "Sveriges lokalaste bemannings- och rekryteringsbolag". Framåtlutade och schyssta lagspelare. Trots namnändringen från EPAB till OnePartnerGroup GGVV är det samma kärnvärden som gäller för den kompletta leverantören av kompetens både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn i regionen.
- Vi har vuxit otroligt och det är en spännande resa. Vi har alltid haft som mål att vara den självklara lokala partnern för kunder, kandidater och konsulter, säger verksamhetschef Jaana Fransson.
 
Glöm EPAB - numera heter man OnePartnerGroup GGVV för att stärka kopplingen till den nationella koncernen. "Men vi är fortfarande den lokalaste partnern" säger verksamhetschef Jaana Fransson.
 

Samarbetar med branschkollega

Att Gnosjöregionen har enorma behov av kompetens är ingen hemlighet. Och nu är det dags för samarbete för att locka rätt kompetens till regionen. OnePartnerGroup GGVV och Junic gjorde gemensam sak med Business Gnosjöregionen och kommunerna Värnamo, Gislaved, Gnosjö och Vaggeryd då man besökte en jobbmässa i Holland för att söka efter intressant kompetens. 
- Tillsammans kan vi göra ännu mer för bygden. Vi tar ett gemensamt grepp om vår kompetensförsörjning och investerar för framtiden, säger Jaana Fransson.
 
OnePartnerGroup GGVV gjorde gemensam sak med branschkollegan Junic och reste till Holland för att rekrytera kompetens till regionen.
 

Flera familjer på väg att flytta till regionen

Det var fjärde året som OnePartnerGroup GGVV besökte jobbmässan i Holland och satsningen har hittills gett goda resultat. 6 personer har redan funnit nya arbetsplatser i regionen och ytterligare ett tiotal familjer är på gång att flytta inom de närmaste två åren.
- Det finns flera kandidater med rätt kompetens som är beredda att flytta hit. Vi har också en otrolig kompetens och potential bland många nyanlända, konstaterar Jaana.
 
Allt fler vänder sig till OnePartnerGroup för rekrytering på tjänstemannasidan. "Vi har processer och testverktyg som säkerställer att det blir rätt person. Vi hyr även ut tjänstemän för tillfälliga behov" säger verksamhetscheferna Jaana Fransson och Martin Skogeryd.
 

Bejaka den enskilda individen

Det handlar om att se möjligheterna, menar hon. Inte söka problem utan bejaka den enskilda individens bidrag. Något som utgör själen i OnePartnerGroup.
- Jag blir så varm i hjärtat när folk söker arbete hos oss för att man hört att "vi bryr oss om". Då blir man bara så lycklig. Då vet jag att vi har lyckats, säger Jaana Fransson.
 
 
Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se
 
 
Foto: Gabriella Mellergårdh och OnePartnerGroup GGVV


KONTAKTUPPGIFTER

OnePartnerGroup GGVV

(OnePartnerGroup GGVV )

Telefon: 0370 510560
Mail: jaana.fransson@onepartnergroup.se

Besöksadress:
Stansg. 2
33432
Anderstorp

Postadress:
Mogölsv. 4
55475
Jönköping

Webbadress:
www.onepartnergroup.se