Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 05
Söndag 5 februari
Grattis Agata, Agda
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN -2°

0

Stärker lokal närvaro med nya kontor

Nu kommer Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag ännu närmare. EPAB flyttar in i nya lokaler i Anderstorp och öppnar kontor i Värnamo.
Redan i juni var man på plats i de nya lokalerna på Stansgatan i Anderstorp och den 14 september invigdes det helt nya kontoret i Värnamo.
- Vi har funnits i Gislaved och Gnosjö sedan 2014 så att vi nu samlar oss med ett gemensamt kontor i Anderstorp känns som ett naturligt steg som gör oss mer närvarande och effektiva. Med kontor i Anderstorp, Värnamo och Vaggeryd täcker vi hela Gnosjöregionen, säger verksamhetschef Jaana Fransson.
 
Mer lokala än någonsin! Med bemanningsföretaget EPABs nya kontor i Anderstorp och Värnamo stärker man den lokala närvaron, berättar verksamhetscheferna Jaana Fransson och Martin Skogeryd.
 

"Vi känner den lokala arbetsmarknaden och kulturen"

EPAB ingår i OnePartnerGroup som i och med förvärvet av norrländska bemanningsföretaget Kornboden nu täcker hela Sverige.
- Vi ingår i en stor koncern vilket ger fördelar till exempel när det gäller rekrytering och tillgång till resurser nationellt, men vår stora styrka är att varje kontor känner den lokala arbetsmarknaden och kulturen, säger Jaana.
 
"Nu är vi på plats!" EPABs tidigare kontor i Gislaved och Gnosjö ersätts av nya lokaler med strategiskt läge på Stansgatan i Anderstorp. 
 

Funktionslösningar - Business Solutions

Det handlar om bemanning, rekrytering, utbildning - och funktionslösningar. Något EPAB nu samlat under samma tak i de nya lokalerna i Anderstorp. Här inryms nämligen även en av tre produktionsenheter där man hjälper kunder med tjänster som montering, packning och avsyning.
 
Den 14 september invigdes EPABs nya kontor i Värnamo. "Vi har verkligen fått ett positivt välkomnande" konstaterar Jaana Fransson, verksamhetschef.
 

Ger utrymme att fokusera på kärnkompetens

- Vi hjälper företagen att fokusera på sin kärnkompetens genom att erbjuda tillfälliga lösningar men också möjlighet till löpande produktion, säger Martin Skogeryd, verksamhetschef.
Funktionslösningarna, Business Solutions, bidrar också till att skapa kontinuitet och långsiktighet för EPABs personal inom bemanning. I Anderstorp och Vaggeryd erbjuds montering och i Värnamo tillverkning i Värnamo av pallar och specialemballage. Möjlighet till lagerhållning och tredjepartslogistik finns på flera orter.
- Närheten till kund och flexibilitet för varje unik kundlösning är vårt fokus, säger Jaana.
 
De nya lokalerna i Anderstorp rymmer även en produktionsenhet för Business Solutions. "Vi avlastar kunderna med exempelvis montering och packning.", säger Martin Skogeryd, verksamhetschef.
 
 
Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se


KONTAKTUPPGIFTER

OnePartnerGroup GGVV

(OnePartnerGroup GGVV )

Telefon: 0370 510560
Mail: jaana.fransson@onepartnergroup.se

Besöksadress:
Stansg. 2
33432
Anderstorp

Postadress:
Mogölsv. 4
55475
Jönköping

Webbadress:
www.onepartnergroup.se