Vecka 48
Lördag 2 december
Grattis Beata, Beatrice
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Lördag
Söndag
Måndag
GNOSJÖREGIONEN -6°

Ta hjälp – undvik dyra felrekryteringar

Rätt person med rätt kompetens på rätt plats. OnePartnerGroup GGVV växer starkt inom rekrytering och uthyrning av tjänstemän.

 

– Det är så otroligt dyrt att rekrytera fel person. Vi lär känna våra företag och vi chansar aldrig. Hellre vänta på rätt person än att skynda på och hamna fel, säger Jaana Fransson, verksamhetschef OnePartnerGroup GGVV.

 

Växer på tjänstemannasidan


Under det senaste året har man lagt ett särskilt fokus på just tjänstemannasidan, vilket också gett resultat. Rekrytering och uthyrning av tjänstemän ökar kraftigt just nu.
– Våra kunder sparar tid när man bara har ett enda samtal att ringa. Vi löser bemanningen på kollektivsidan och vi kan också lösa rekryteringen. Dessutom är det väldigt många av våra anställda som går över till en anställning hos kund vilket är ett otroligt bra betyg. Det är ett kvitto på att vi gör skillnad varje dag, säger Jaana.

 

Framåtlutad. Schysst. Lagspelare. Nyckelord för OnePartnerGroup GGVV som stärkt sin lokala närvaro med kontor både i Värnamo, Anderstorp och Vaggeryd.

 

”Sveriges lokalaste bemanningsföretag”


Enkelheten är en nyckel. Enkla lösningar, enkla offerter och en öppen, ärlig dialog med kunderna.
– Vi har en väldigt stor bredd på kunder idag och har också fått in några nya stora konton. Vi är den lilla lokala spelaren men har fördelen av att ha en stor koncern i ryggen vilket gör att vi också kan vara med i de stora upphandlingarna, säger Jaana.
Och läget för OnePartnerGroup i Gnosjöregionen med en stark industri är optimalt, menar Jaana.
– Det har pratats om lågkonjunktur men vi ser inga tendenser till avmattning, det är full fart ute på företagen och det är jätteroligt verkligen!

 

 

”Vi vill göra skillnad för människor och företag” säger Jaana Fransson och Martin Skogeryd, One Partner Group GGVV.

 

 

Tillväxt också inom funktionslösningar


Ett annat växande affärsområde hos OnePartnerGroup GGVV är Business Solutions – funktionslösningar som innebär att man hjälper kunder med tjänster som montering, packning och avsyning i OnePartnerGroups egna lokaler.
– Det har blivit en naturlig förlängning av bemanningen och även en bra inkörsport för ny personal, säger Martin Skogeryd, verksamhetschef.

 

OnePartnerGroup GGVV hjälper företag att hitta rätt kompetens – och hjälper människor ut i arbetslivet. ”Rätt person på rätt plats är viktigt för oss, oavsett kön, etnisk bakgrund och ålder.”

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se & OnePartnerGroupKONTAKTUPPGIFTER

OnePartnerGroup GGVV

(OnePartnerGroup GGVV )

Telefon: 0370 510560
Mail: ggvv@onepartnergroup.se

Besöksadress:
Stansg. 2
33432
Anderstorp

Postadress:
Mogölsv. 4
55475
Jönköping

Webbadress:
www.onepartnergroup.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår