Vecka 24
Fredag 14 juni
Grattis Håkan, Hakon
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN 7°

Vi ska vara banbrytande i branschen

Puls Bemanning rustar för framtiden med flytt till nya lokaler – och fortsätter att utmana branschen med tydliga vägval inom både HR och hållbarhet.

 

 

Puls Bemannings nya kontor i Värnamo ligger ett stenkast från det gamla, längst upp på Storgatsbacken. Det är ljust, öppet och välkomnande.
– Precis likadant ser det ut på våra kontor i Anderstorp och Ljungby. Man ska känna igen varumärket Puls och man ska känna sig som hemma, oavsett vilket kontor man besöker, säger Lisa Johansson, kontorschef Anderstorp. 

 

Längst upp i Storgatsbacken i Värnamo hittar du Puls Bemanning och Purple Rekrytering & Interim. Fr v Denan Cisic, Tomas Karlsson och Lisa Johansson.

 

 

Nya lokaler i Värnamo, Anderstorp och Ljungby


Här i Värnamo flyttade man in vid årsskiftet. Under de senaste tolv månaderna har Puls Bemanning också flyttat till nya lokaler i både Anderstorp och Ljungby.
– Med de nya lokalerna är vi inte bara rustade för fortsatt tillväxt men har även möjlighet att välkomna jobbsökande på bästa sätt till oss, säger Lisa.
Puls Bemanning lägger också stor vikt vid personalvård och HR-frågor för att bygga långsiktiga relationer.
– Det här borde vara en självklarhet för alla men så har det inte alltid sett ut i bemanningsbranschen. Vi vill vara ett föredöme inom vår bransch, säger Tomas Karlsson, kontorschef Värnamo. 

 

Trivselfaktorn hos Puls Bemanning är hög – såväl på Värnamokontoret som i Anderstorp och Ljungby.

 

 

Starka initiativ inom hållbarhet


Utmanar branschen gör man också i hållbarhetsfrågor där Puls Bemanning har en tydlig ambition att vara banbrytande. Flera initiativ är på gång, bland annat gällande arbetskläder.
– Jag kommer från en bakgrund inom textilbranschen och vet att här kan vi göra stor skillnad. Vi vill visualisera vårt hållbarhetsfokus för våra intressenter och även öka medvetenheten hos våra anställda, säger Denan Cisic, som nyligen tillträtt som verksamhetsansvarig.

 

Stärker organisationen för tillväxt

 

Puls Bemanning rustar för framtiden med fortsatt offensiva tillväxtplaner.
– Just nu stärker vi organisationen och bygger en bas med tydliga rutiner för hur vi ska göra vår resa mot tillväxt. Målet är att fördubbla omsättningen och växa med fler kontor och det är bara en tidsfråga innan vi når dit, säger Denan.

 

 

Fakta:

PULS BEMANNING AB – PULS Bemanning är ett företag med kraft. Vi har över 200 nöjda kunder och ett växande team av medarbetare över hela vår region. Välkommen till PULS!

 

Text & foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

 KONTAKTUPPGIFTER

PULS Bemanning AB

(PULS Bemanning AB)

Telefon: 0371-17630
Mail: info@pulsbemanning.se

Besöksadress:
Maskingatan 8
33432
ANDERSTORP

Postadress:
Box 104
33422
Anderstorp

Webbadress:
www.pulsbemanning.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår