Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 04
Torsdag 27 januari
Grattis Göte, Göta
Nederbörd mm
Vindstyrka 0 m/s
Väderprognos från Yr
Torsdag
Fredag
Lördag
GNOSJÖREGIONEN °

Rörmokeriet A&M AB

Hillerstorp

Vi förser Gnosjöregionen med professionella VVS-tjänster genom installation, reparation och service. Butik med utställning i Hillerstorp.


Rörmokeriet Anders & Mattias AB grundandes 1996 och ägs av Anders Johansson och Mattias Svensson. Företaget ligger i Hillerstorp och har kommunerna Gnosjö, Gislaved, Vaggeryd , Värnamo och Jönköping som sitt viktigaste arbetsfält.

Rörmokeriet erbjuder professionella VVS-tjänster genom installation, reparation och service. Tack vare kunniga installatörer har vi fått en stark ställning i regionen inom vårt område.

För att kunna serva och vara tillgänglig för dig som kund har vi en butik med utställning i Hillerstorp. Där kan du komma in för att se på våra produkter och berätta mer om dina önskemål. Butiken är öppen varje dag men det går också bra att boka tid efter överenskommelse om inte butikens tider passar dig. Butik öppen må-fre från kl 7.00-16.00.

Snabbfakta

Antal anställda

8

Omsättning

23768

Organisationsnr

5565221461

Kommun

Gnosjö

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Värnamo, hillerstorp, utställning, Vattenläcka, vatten, värme, Ventilation, sanitet, kopplingar, Jordvärme, Bergvärme, VVS, avlopp, badrumsutställning, IVT värmepumpar, Rörmokeri, Värmepumpar, badrum, rörmokare

Avdelningar

Lokal Service
Hantverkare
El, VVS