Vecka 22
Måndag 27 maj
Grattis Beda, Blenda
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Måndag
Tisdag
Onsdag
GNOSJÖREGIONEN 22°

En ny stjärna på rekryteringshimlen

Att utveckla ledarskap och att rekrytera kompetens inom management och engineering är deras specialitet. Möt Stella – en nystart med ambitioner.

 

 

Bakom nystarten döljer sig två mycket erfarna bolag inom rekrytering och ledarutveckling av tekniker, ingenjörer och managementtjänster. Codeq och HR-Strateg går samman och bildar ett nytt bolag – Stella Rekrytering & Ledarskap.

– Under pandemin föddes tanken att bli en del av ett större företag. Visionen var att bygga något starkare med ett bredare utbud, berättar vd Christer Johansson.

 

Jönköping och Värnamo är naven för nystartade Stella Rekrytering & Ledarskap. Varumärket Stella lanseras med ny hemsida från och med juni.

 

Management, engineering och ledarskap

 

Så i mars 2021 blev Codeq en del av Simonssongruppen, ett Jönköpingsbaserat investmentbolag. I gruppen fanns också HR-Strateg med sin styrka inom rekrytering på managementsidan, och i september 2021 slogs verksamheterna ihop.

– Sedan den 1 januari i år är vi ett nytt juridiskt bolag med tre tydliga affärsområden, fortsätter Christer.

Det handlar om rekrytering och interim inom management, rekrytering inom engineering (ingenjörer, tekniker och logistiker) och ledarskapsutveckling.

 

Rekrytering och interim inom management och engineering är tillsammans med ledarskapsutveckling de tre ben som utgör kärnkompetensen hos Stella Rekrytering & Ledarskap.

 

Målet – att bli regionens förstaval

 

– Stella Rekrytering och Ledarskap är en stark aktör i regionen. Vår ambition är att bli förstahandsvalet för våra kunder. Tillsammans har vi ett starkt erbjudande, framför allt gentemot teknikföretag och tillverkande industrier, säger Christer Johansson.

Stella betyder stjärna på latin och det är precis vad det handlar om, förklarar Mia Boozer, marknadsansvarig.

– En stjärna får sin energi ur en fusion. Våra likheter och olikheter i Codeq och HR-Strateg blir vår styrka där vi kompletterar varandra och ger varandra energi, säger Mia.

 

”Vårt mål är att bli förstavalet i regionen”, säger Christer Johansson.

 

 

”Vi levererar stjärnor”

 

Och även om Stella är nystartat så har de tio anställda med sig lång erfarenhet av rekrytering och verksamhetskunskap. Lägg därtill en stor kandidatbank.

– Vi är bra på att leverera stjärnor. Det ska vara lätt för våra kunder att hitta rätt, säger rekryteringskonsult Magnus Ryberg.

 

”Med kontor i Gummifabriken Värnamo har vi nära till kunder i Gnosjöregionen”, säger Mia Boozer och Magnus Ryberg.

 

 

 

FAKTA Stella Rekrytering & Ledarskap

Rekrytering, interim/uthyrning med specialistområde management och engineering. Ledarskaps utveckling. 10 anställda. Kontor i Jönköping, Värnamo och Falköping.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se
Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se & Stella Rekrytering & LedarskapKONTAKTUPPGIFTER

Stella Rekrytering & Ledarskap

(Stella Rekrytering & Ledarskap)

Telefon: 0370 - 123 00
Mail: info@stellaab.se

Besöksadress:
Jönköpingsvägen 15
33134
Värnamo

Postadress:
V. storg. 12
55315
Jönköping

Webbadress:
stellaab.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår