Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 38
Tisdag 17 september
Grattis Hildegard, Magnhild
Nederbörd 0.9 mm
Vindstyrka 4 m/s
Väderprognos från Yr
Tisdag
Onsdag
Torsdag
GNOSJÖREGIONEN 7°

Nysatsning hos anrik bilfirma

Nytt supermodernt skadecenter och utbyggd märkesverkstad - Svenstigs Bil ligger i framkant för att erbjuda kunderna bästa möjliga service. 
För 1,5 år sedan öppnades deras nya skadecenter i Värnamo och inte långt därefter utsågs de till Sveriges Bästa Lackverkstad 2016 av MRF (Motorbranschens Riksförbund). 
- Dels har man bedömt vår arbetskvalitet men jag tror också att en bidragande orsak är att vi satsat väldigt mycket på vårt nya skadecenter, säger vd Jonas Carpvik.

Svenstigs taktar upp! Nysatsningen på Audi märks både i Värnamo och Halmstad, berättar vd Jonas Carpvik.

Optimerade flöden i nytt skadecenter

Tidigare handlade det om tre separerade yrkesgrupper som jobbade med bilen på varsitt håll. På det nya skadecentret har man optimerat flöden genom att låta plåtslageri, slip och lack arbeta sida vid sida.
- I princip kör du in bilen och låter den stå på en plats genom hela linan. Ledtiderna har minskat med uppemot 40 procent och vi ser ett helt annat teamarbete där man gemensamt och effektivt arbetar för ett bra slutresultat, säger Jonas.

Effektivitet och produktivitet är ledord i Svenstigs nya skadecenter. Man har också utnämnts till Årets Lackverkstad 2016 av MRF, berättar vd Jonas Carpvik.

Bygger ut med ny märkesverkstad

Skadecentret har haft mängder av studiebesök sedan det invigdes 2015. Och nyss var det dags för ytterligare en nyinvigning. Auditerminalen i Värnamo har byggts ut med en separat märkesverkstad som togs i drift i maj. Dessutom har man byggt ut anläggningen med en utställningsyta för begagnade bilar.

Toppmodern Auditerminal i Halmstad

I september är det sedan dags för invigning av en helt ny toppmodern Auditerminal i Halmstad. Anläggningen är byggd enligt Audis terminalkoncept med modern och nytänkande arkitektur och funktion.
- Audi är ett mycket starkt och viktigt varumärke för vårt företag. Därför känns det helt rätt att satsa på det sätt vi gör både i Halmstad och Värnamo, säger Jonas.

Svenstigs Bil växer och rekryterar. Just nu har man stora behov av bland annat skadetekniker och mekaniker.

Här finns en bil för varje behov

Svenstigs Bil är återförsäljare av Audi, Volkswagen, Skoda personbilar, Volkswagen transportbilar och Scania lastbilar. Man är också ackrediterad verkstad för dessa märken.
- Vi har en bil för alla behov och i alla tänkbara prisklasser, säger Jonas.
Men för Svenstigs Bil är själva bilköpet bara början. Det handlar om att hjälpa kunden till ett bra bilägande där bemötande och service är de viktiga hörnstenarna.
- Vi står på tå för våra kunder och håller absolut högsta servicenivå. Vi gör allt vi kan för att våra kunder och deras bilar ska må så bra som möjligt, säger Jonas Carpvik.

Gabriella Mellergårdh


KONTAKTUPPGIFTER

Svenstigs Bil AB

Telefon: 0370-20500
Mail: info@svenstigs.se

Besöksadress:
Stenfalksv. 6
33141
Värnamo

Postadress:
Box 2216
33102
Värnamo

Webbadress:
www.svenstigs.se