Vecka 16
Fredag 19 april
Grattis Olaus, Ola
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 4 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN 6°

Mingelfest hos Swede-Wheel

Det blev succé när Skandinaviens ledande hjulproducent bjöd in sina kunder för en fullmatad eventdag. En succé vi lär få se mer av.

 

- Ja absolut, det här är ett koncept vi vill återkomma till. Det är helt över förväntan att så många tar sig tid att komma och se produktionen. Och att vi kan nätverka med meduställare. Det här är precis vad Gnosjöandan står för!
Det säger en nöjd Andreas Hildingsson, vd, när vi fångar honom för ett kort samtal under eventdagen. 
 
Välkommen! Bröderna Hildingsson har rullat ut röda mattan för Swede-Wheels gäster. Från vänster Per-Johan vd LB-Plast AB, Tobias produktionschef Swede-Wheel AB och Andreas vd Swede-Wheel.
 
 
I Swede-Wheels eget testlabb kontrolleras allt ifrån rullmotstånd till ledningsförmåga. Jennie visar besökarna hur ett konduktivitetstest går till.


Svensk produktion lever!

Swede-Wheels kunder återfinns över hela världen. Och ett stort antal av de nordiska kunderna tog tillfället i akt att besöka anläggningen i Hillerstorp för ett rullande kundevent den 29 augusti: 200 föranmälda gäster och ett stort antal drop in. Bland gästerna fanns också ett 30-tal gymnasieelever från avgångsklasserna i ekonomi-, teknik- och industriprogrammen på GKC, Gnosjö Kunskapscenter.
- Jag tror på att visa upp verkligheten, att svensk produktion lever, säger Anderas Hildingsson.
 
 
Lasta en vagn med 250 kilo och se skillnaden i körbarhet beroende på vilka hjul du väljer. Madeleine Wahlberg och Kim Folkstrand från Trecon AB förvånas över resultatet.
 
 
Fyra specialmaskiner monterar byglar och helt färdiga hjul. "Upp emot 1500 i timmen på en enda maskin!" säger Quyen Thai och skrattar.
 
 
Det handlar inte bara om hjul. Swede-Wheel producerar också rullbanor, rullister, kulrullar och flexibla banor.
 

Medutställare med guldkant

Besökarna lotsades genom hela anläggningen med hjälp av tipsfrågor och engagerade medarbetare som berättade om produktion och sortiment. Och ett antal medutställare, däribland Thule, Team Rynkeby och HV71, bidrog till att sätta guldkant på besöket för gästerna. Bland medutställarna fanns också dotterbolaget LB-Plast AB.
- Många i vårt närområde vet inte att vi har det här stora sortimentet med mer än 5000 artiklar. Och för nya kunder är det viktigt att få visa att vi faktiskt producerar själva, säger Andreas Hildingsson.
 
Rätt i krysset! K-bemannings Mattias Sundler utmanade kollegan Anders Åhsberg på duell hos utställarna HV71.
 
 
Olika färger, material och design - allt är möjligt! Johan Löw visar besökarna den stora flexibiliteten.
 
 
Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se


KONTAKTUPPGIFTER

Swede-Wheel AB

(Swede-Wheel AB)

Telefon: 0370373700
Mail: sales@swede-wheel.se

Besöksadress:
Nygårdsvägen 1
33573
HILLERSTORP

Postadress:
Nygårdsv. 1
33573
Hillerstorp

Webbadress:
www.swede-wheel.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår